Biovrt

Biovrt - Annelore Bruns, Susanne Bruns | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annelore Bruns, Susanne Bruns
DIMENZIJA
11,25 MB
IME DATOTEKE
Biovrt.pdf
ISBN
6238362175938

OPIS

Dokazuje nam, da lahko na pridelovalnem in okrasnem ... Knjiga Biovrt za začetnike je praktičen vodnik za vrtnarje, ki želijo svoj vrtiček obdelovati po naravnih metodah, brez kemičnih sredstev, hkrati pa na svojem malem prostoru pridelati zdrav in bogat pridelek, s katerim se bo vso sezono hranila celotna družina. 819 Followers, 116 Following, 209 Posts - See Instagram photos and videos from Silvija Kolar-Fodor (@silvija_biovrt) Založnik o knjigi. Knjiga Biovrt za začetnike je praktičen vodnik za vrtnarje, ki želijo svoj vrtiček obdelovati po naravnih metodah, brez kemičnih sredstev, hkrati pa na svojem malem prostoru pridelati zdrav in bogat pridelek, s katerim se bo vso sezono hranila celotna družina. Mešanica BIOVRT je mešanica semen, ki jo sestavljajo različne rastlinske vrste za zeleno gnojenje ali podor.

Z njimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. II Biovrt, Maria-Luise Kreuter Prodam knjigo Biovrt, Marija-Luise Kreuter Naravno gojenje BIOVRT; Tajne udovičinog sina. 880.00 RSD 690.00 RSD sa PDV-om.

POVEZANE KNJIGE