Ali je mogoče misliti politiko?

Ali je mogoče misliti politiko? - Alain Badiou | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alain Badiou
DIMENZIJA
11,13 MB
IME DATOTEKE
Ali je mogoče misliti politiko?.pdf
ISBN
7629562193499

OPIS

E., Ali je mogoče ljubiti svoje sovražnike? »Jaz pa vam pravim,« je rekel Jezus Kristus, »ljubite svoje sovražnike in molite za tiste, ki vas preganjajo, da boste postali sinovi svojega Očeta, ki je v nebesih. On namreč daje, da njegovo sonce vzhaja nad hudobnimi in dobrimi in da dežuje na pravične in nepravične.« (Matej 5:44, 45) Čas, v katerem živimo, je izrazito antipolitičen in producira vednost, da smo v parlamentarni, predstavniški demokraciji dosegli vrhunec civilizacijskega političnega razvoja.

V kuhinji so manjše in večje packe na tleh neizbežne, zato izberite material, ki ni porozen in ga je mogoče karseda preprosto počistiti. Pomislite tudi na obrabo - lesena tla so sicer videti krasno, a bodo na najbolj "prometnih" točkah, kot so hladilnik, štedilnik in korito, znake obrabe začela kazati hitreje kot drugod. drugi pa sta veščina politične pretkanosti, in sicer ali je nekdo politično pretkan (torej spletke, igre itd.) ali pa ne (deluje z integriteto).

POVEZANE KNJIGE