V pajkovi mreži

V pajkovi mreži - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
10,6 MB
IME DATOTEKE
V pajkovi mreži.pdf
ISBN
8423968609061

OPIS

Da nesreča nikoli ne počiva, dokazuje neljub dogodek, ki se je zgodil ta teden, na Slomškovem trgu v Mariboru. Neuradno naj bi voznica ... Dekle v pajkovi mreži David Lagercrantz.

da ima obremenilne informacije o ameriških obveščevalnih službah in da je bil v stiku z osupljivo mlado hekerko - in novinar niti malo ne dvomi, da ima v zgodbi prste vmes nekdo, ki ga pozna vse preveč dobro. Toda Lisbeth Salander ima kot vedno za to dober razlog in svoje načrte … V četrtem romanu, Dekle v pajkovi mreži, ki ga je napisal David Lagercrantz, ponovno srečamo junaka iz prejšnjih delov Stiega Larssona, hekerico Lisbeth Salander in novinarja Mikaela Blomkvista, ki se tokrat zapleteta v nevarno mrežo vohunstva, spletnega kriminala in politične korupcije.

POVEZANE KNJIGE