Spremenili so svet

Spremenili so svet - Peter Baier, ... [et al.] | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Baier, ... [et al.]
DIMENZIJA
9,1 MB
IME DATOTEKE
Spremenili so svet.pdf
ISBN
8988389561289

OPIS

Nemobilnost pa ni pomenila, da so topovi lahko streljali samo v določeno smer, smer so lahko relativno hitro spremenili. Zakaj bi kdo želel spremeniti svet? Ali je s tem svetom kaj narobe? Ali ima res kdo dejansko takšno moč? Seveda je nima nobeden. Nekateri znani filozofi so s svojimi idejami znali spremeniti mišljenje ljudi.

Vendar so bili tudi oni nekoč otroci in potem odrasli kot mnogi drugi: dobivali so slabe ocene v šoli, preživeli veliko ur pri igri in sanjarjenju, imeli službe, ki jih ... Izumi, ki so spremenili in zaznamovali svet. V skoraj 170-letni zgodovini svetovne razstave smo videli tehnološke dosežke, arhitekturne bisere in rešitve za ključne izzive časa.

POVEZANE KNJIGE