Poželenje

Poželenje - Maya Banks | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maya Banks
DIMENZIJA
9,48 MB
IME DATOTEKE
Poželenje.pdf
ISBN
5266710469954

OPIS

Gabe, Jace in Ash – trije od najpremožnejših, najvplivnejših mož v državi – so vajeni dobiti vse, kar hočejo. Čisto vse. In Jace hoče žensko, ki ga je povsem nepričakovano očarala …Jace Crestwell, Ash McIntyre in Gabe Hamilton so že dolga leta najboljši prijatelji in uspešni poslovni partnerji. So vplivni, bogati in neustavljivo privlačni, Jace in Ash pa si delita vse – tudi ženske.Ko se Jace in Ash zapleteta z Bethany, Jace občuti stvari, ki jih v življenju še ni izkusil: popolnoma in neobvladljivo ga prevzameta ljubosumnost in silna obsesija.Jace Bethany noče deliti – z nikomer. Odločen je, da bo postal edini moški v njenem življenju, s tem pa ogrozi dvajsetletno prijateljstvo z Ashem. Bethany bo njegova in samo njegova. Četudi to pomeni, da bo prijatelju obrnil hrbet.

Dogajanje je večinoma postavljeno v Hong Kong leta 1938 in Šanghaj leta 1942, ko je bil pod okupacijo japonske cesarske ... Roman Posmehljivo poželenje Draga Jančarja, je surov in hkrati liričen prikaz moderne civilizacije.Žanr ni točno definiran, vendar pa se vsebinsko bolj nagiba k prvinam potopisnega romana. Delo je bilo prevedeno v več svetovnih jezikov, prvič pa izdano leta 1993, le nekaj dni po tem, ko je avtor dobil Prešernovo nagrado za književnost. Tu si lahko ogledate prevod slovenščina-angleščina za poželenje v PONS spletnem slovarju! Brezplačna jezikovna vadnica, tabele sklanjatev, funkcija izgovorjave. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Erotični roman > Poželenje Poželenje Maya Banks.

Razkrivamo ženski in moški pogled na to, kako pogosto ljudje potrebujemo seks, kakšno vlogo igrajo spolni hormoni in kako spolna ... Maya Banks knjige: najboljše avtorja (Strast, Poželenje, Vročica, Gospodar Strasti, Gospodar srca, Gospodar življenja, Sweet Surrender, Sweet Persuasion, Sweet Seduction, Sweet Temptation, Sweet Possession, Sweet Addiction, V postelji z bojevnikom, Zapeljati višavsko dekle, Nikoli ne ljubi bojevnika, Najljubši sovražnik) z ocenami in opisi, ki so jih prispevali ljubitelji knjig. Neukrotljivo poželenje je čutna in osupljiva romanca o ponosu in poželenju, spletkah in ljubezni. Od vseh angleških vojvod je Jered Marcus Benton, vojvoda Bradford, najbogatejši, najbolj čeden in najbolj domišljav.

POVEZANE KNJIGE