Poželenje

Poželenje - Maya Banks | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maya Banks
DIMENZIJA
3,42 MB
IME DATOTEKE
Poželenje.pdf
ISBN
4838190547288

OPIS

Gabe, Jace in Ash – trije od najpremožnejših, najvplivnejših mož v državi – so vajeni dobiti vse, kar hočejo. Čisto vse. In Jace hoče žensko, ki ga je povsem nepričakovano očarala …Jace Crestwell, Ash McIntyre in Gabe Hamilton so že dolga leta najboljši prijatelji in uspešni poslovni partnerji. So vplivni, bogati in neustavljivo privlačni, Jace in Ash pa si delita vse – tudi ženske.Ko se Jace in Ash zapleteta z Bethany, Jace občuti stvari, ki jih v življenju še ni izkusil: popolnoma in neobvladljivo ga prevzameta ljubosumnost in silna obsesija.Jace Bethany noče deliti – z nikomer. Odločen je, da bo postal edini moški v njenem življenju, s tem pa ogrozi dvajsetletno prijateljstvo z Ashem. Bethany bo njegova in samo njegova. Četudi to pomeni, da bo prijatelju obrnil hrbet.

junij 2020 19.53 HOROSKOP. Lestvica od najmanj do najbolj pohotnih astroloških znakov 08.

Z vetrovne, skalnate obale samotnega britanskega otoka prihaja drhteča zgodba o drzni gospodični in nevarnem plemiču, ki ju poveže viharna usoda. Lepa in trmoglava lady Clare se mora po smrti svojega očeta ... Blanche: "Da … poželenje! Tako se imenuje ta vaš tramvaj, ki ropota skoz četrt, po eni ozki ulici gor, po drugi dol …" Ali kot bi rekel Lacan: "Človek raje živi v sanjah in hrepenenju, ker je hrepenenje lepše od resničnosti, ko pa se ta uresniči, nikoli ni niti približno tako lepa kot v domišljiji. Neukrotljivo poželenje je čutna in osupljiva romanca o ponosu in poželenju, spletkah in ljubezni.

POVEZANE KNJIGE