Do zadnjega diha

Do zadnjega diha - Pam Withers | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pam Withers
DIMENZIJA
4,66 MB
IME DATOTEKE
Do zadnjega diha.pdf
ISBN
4099203041584

OPIS

Vendar je v nasprotju z otroki nujna lastnost zrelih odraslih, da ločujejo med prijetno avtonomijo idolatrijskih zasebnih sanjarij, ki menda vsaj v sledovih ostanejo v človeku do zadnjega diha, in med odzivanjem na realnost, ki jo nihče ne more uzurpirati kot lastno avtonomijo, če noče katastrofe, zase in za druge. Do zadnjega diha, slovenska nanizanka, 6/6 Življenja Tomaža Kajzerja. Pred nami je zadnja zgodba v nanizanki Življenja Tomaža Kajzerja.

Gledališka uprizoritev je nastala po motivih kultnega filma Jean-Luca Godarda Do zadnjega diha (1960). Ta skupaj s filmoma 400 udarcev Françoisa Truffauta in Hirošima, ... Do zadnjega diha À bout de souffle Jean-Luc Godard / Francija / 1960 / 90 min / podnapisi, francoščina / 16+ režija Jean-Luc Godard , scenarij Jean-Luc Godard (po predlogi Françoisa Truffauta), igrajo Jean Seberg, Jean Paul Belmondo, distribucija arhiv Slovenske kinoteke Z Admirjem sva bila z njim do zadnjega diha.

POVEZANE KNJIGE