S.O.N.E.T.I.

S.O.N.E.T.I. - Martin Marion | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Martin Marion
DIMENZIJA
11,35 MB
IME DATOTEKE
S.O.N.E.T.I..pdf
ISBN
4893943271681

OPIS

Cikel 100 sonetov je orjaško delo. Napolniti vse te vrstice, 14 v vsakem sonetu, 1400 skupaj je naloga za orjaka, Herkulesa v poeziji. Da je avtor to zmogel, mu gre vsa hvala.»Sonet se piše, ko se mora«, pravi avtor in kajpak ima prav. Drugi del podobnega stavka pa bi se glasil, da je sonet napisan, ko je čaša do vrha polna, ko se zapeni v njej vonj po polnem in popolnem. Čustvo, misel, zgodba, doživetje ali odkritje naj bi bilo tako silno in tvorno, da napolni vseh štirinajst vrstic, da se jambi zleknejo v svoje jame in stvarnik že z razdalje reče: več se ne da storiti. Kje je ta zgornja meja, ve vsak sam, mora jo poskušati prebiti, dvigniti za drobno mahovo zrno, če se da – in zmeraj je mogoče verz poglobiti, polepšati, poistovetiti z idealnim. (Tone Pavček)

𝒶 𝓈𝓊𝓅𝑒𝓇 𝒸𝓊𝓉𝑒 𝒻𝓃𝓉 𝓌𝒾𝓉𝒽 𝓈𝓂𝑒 𝑒𝓂𝒿𝒾𝓈- this one replaces all o's with a random heart or flower emoji. Zaterdagochtend krijg jij de hoogtepunten van het nieuws van afgelopen week in je mail. Met meer achtergrond en mooie verhalen. W n k C w a f q u t a L e r e k I L e M z C e M X g n g a n b L b p t r e n o n I h n r o a s C s M o t t o b M e e D h I s e.

Crumbling. ᴀ в с ᴅ ᴇ ғ ɢ н ɪ ᴊ ᴋ ʟ м ɴ o ᴘ ʀ ǫ s т ᴜ v ᴡ x ʏ ᴢ. ᑫᗯᕮᖇTYᑌIOᑭᗩᔕᗪᖴGᕼᒍKᒪᘔ᙭ᑕᐯᗷᑎᗰ. t.left,t.width),o=s&&n;return o?(e=this._getDragVerticalDirection(),i=this._getDragHorizontalDirection (),s.height=n.outerHeight()),o=n.offset(),s.left=o.left,s.top=o.top);if(this.options.custom&&this.options.custom.refreshContainers)this.options.custom.refreshContainers.call(this);else for(i... ●▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬● 𝕍 𝕆 𝕊 𝕀 𝕃 𝕃 𝕌 𝕄 𝕀 ℕ 𝔸 𝕋 𝕀 ●▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬● © 𝐓𝐡𝐢𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐟𝐢𝐥𝐞 𝐢𝐬 𝐩𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭𝐞𝐝 𝐛𝐲 𝐜𝐨𝐩𝐲𝐫𝐢𝐠𝐡𝐭.

POVEZANE KNJIGE