Očetova puška

Očetova puška - Hiner Saleem | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hiner Saleem
DIMENZIJA
9,5 MB
IME DATOTEKE
Očetova puška.pdf
ISBN
5389854571581

OPIS

13,90 ... V romanu Očetova puška avtor piše o svojem življenju v Iraku konec šestdesetih in v začetku sedemdesetih let prejšnjega stoletja, ki je hkrati raj in pekel. Zgodba se prične v otroštvu, ko kurdski deček in Iračani slepo zaupajo v narod in optimistično gledajo v prihodnost. Očetova puška je avtobiografski roman, ki pripoveduje o težkem odraščanju kurdskega dečka Azada Šera Selima.Tudi Azad je po dolgem trpljenju in zatiranju našel azil v Franciji.

Skoraj jih ne oplazi tema, doma so na svetli gladini vode. 12149Lovski prijatelji, V kratkem nameravam menjati karabin 7-64 za 30-06 in mi je nakako najbolj padel v oči steyr mannlicher pro hunter.Vem da je med strejšimi lovci veliko predsodkov glede tako imenovanih ''plastičnih'' pušk,vendar če to spregledamo kaj menite o tej puški.Največ mi bodo pomenili odgovori ljudi,ki so jo dejansko preizkusili:icon_lol: Hvala 12149Lovski prijatelji, V kratkem nameravam menjati karabin 7-64 za 30-06 in mi je nakako najbolj padel v oči steyr mannlicher pro hunter.Vem da je med strejšimi lovci veliko predsodkov glede tako imenovanih ''plastičnih'' pušk,vendar če to spregledamo kaj menite o tej puški.Največ mi bodo pomenili odgovori ljudi,ki so jo dejansko preizkusili:icon_lol: Hvala Peli-> RE: Kaj berete? (24.2.2007 22:44:48) Jaz pa trenutno berem od Danielle Steel -Potovanje. Se mi zdi da ma prav take fajne romančke tale Steelova.

POVEZANE KNJIGE