Naravni roman

Naravni roman - Georgi Gospodinov | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Georgi Gospodinov
DIMENZIJA
10,97 MB
IME DATOTEKE
Naravni roman.pdf
ISBN
2000799557224

OPIS

Tudi kar bi kdo morda označil za groteskno, avtor prikaže za nekaj popolnoma naravnega. Vse tri identitete so tudi nosilci nenav... Kritika romana Kmetica: Naravni krog leta Razlog, da pride mlada ženska, prvoosebna pripovedovalka z imenom Pomočnica, živet na razpadajočo kmetijo preminulih sorodnikov v švicarskem hribovju, ni v morebitnem dejstvu, da bi tam živeča Kmetica, robustna, kmečkih opravil vešča in samostojna ženska, potrebovala pomoč pri obdelovanju zemlje ali skrbi za živalsko farmo. Trenutno berem Georgija Gospodinova Naravni roman (sem še bolj na začetku).

Ima številna poglavja, dogajanje je zapleteno in po navadi zajema daljše časovno obdobje. V njem nastopa množica književnih oseb, značaj osrednje pa se razvija v samem dogajanju romana.

POVEZANE KNJIGE