Mojca Pokrajculja

Mojca Pokrajculja Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,23 MB
IME DATOTEKE
Mojca Pokrajculja.pdf
ISBN
4280851660227

OPIS

Ponatis prikupne ljudske pripovedke o Mojci Pokrajculji, ki je med pometanjem hiške našla krajcar in si zanj kupi piskrček. Zvečer je zlezla vanj in zaspala. Ker je bil zunaj mraz in je pihala burja, je na vrata piskrčka potrkalo veliko živali. Prav vsem je ponudila zavetje. Preden pa je živali spustila k sebi, ji je moral vsak zagotoviti, da zna delati nekaj koristnega.Knjigi je dodan CD, na katerem so znano pravljico interpretirali znani slovenski igralci, kot so Polona Vetrih, Polde Bibič, Janez Hočevar in drugi.

Hvala za razumevanje. Igralnica Mojca Pokrajculja, Ivancna Gorica. 279 likes · 10 were here.

Legli sta in takoj zaspali. Še preden sta se v spanju prvič obrnili, je že spet trkalo na vrata. OŠ Jakoba Aljaža: MOJCA POKRACULJAprodukcija: MMS - Rajko Rudež s.p.www.videostudio.si Email: [email protected] Mojca Pokrajculja je tudi tega vzela pod streho, ko je zvedela, da je izučen drvar.

POVEZANE KNJIGE