Darwinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah

Darwinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah - Sašo Dolenc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sašo Dolenc
DIMENZIJA
5,31 MB
IME DATOTEKE
Darwinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah.pdf
ISBN
7401270514833

OPIS

Encontre ofertas, os livros mais vendidos e dicas de leitura na Amazon Brasil Darwinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah Predgovor: Skrivnost nasmeška Mone Lize Razvpita Leonardova slika Mone Lize, ki je vrsto let visela tudi v Napoleonovi spalnici, je slav... Darwinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah (2006) Kvarkadabra gre v kino (2007) Kratke zgodbe o skoraj vsem: o zvezdah, genih in atomih (2008) Nove kratke zgodbe o skoraj vsem (2010) Kaj je znanost? (2011) Kako ustvariti genija in druge kratke zgodbice o skoraj vsem (2012) Kratke zgodbe o skoraj vsem: 4. zvezek (2013) Število izposoj Število izposoj za izračun nadomestila; COBIS.SI-ID Naslov Skupno Na avtorja Skupno Na avtorja; 1: 302484992: Common knowledge = Skupno znanje, Information; Informacije.

Dodaj v košarico Izdali so tri opažene poljudnoznanstvene knjige (Darwinova nevarna ideja in druge zgodbe o vesoljih, ljudeh in molekulah, Kvakadabra gre v kino in Zakaj je nebo modro). Vodja Kvarkadabre dr.

POVEZANE KNJIGE