Zvezdogelca

Zvezdogelca - Nataša Vertelj | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nataša Vertelj
DIMENZIJA
6,79 MB
IME DATOTEKE
Zvezdogelca.pdf
ISBN
1151308521870

OPIS

Deklica Lira je pogosto sama, nadvse si želi nekoga, s komer bi se pogovarjala. Zvečer skozi okno opazuje zvezde, želi si, da bi imela eno drobceno zvezdico samo zase.Zvezdogelca je navihana in radoživa majhna zvezdica, ki jo vse zanima. Rada se potepa. Rada raziskuje. In rada pripoveduje svoje zvezdnate zgodbe.Nekega čarobnega večera, ko je Zvezdogelci komet podstavil nogo, je zvezdica pristala v Lirini sobi. Postaneta pravi prijateljici, skupaj raziskujeta vesolje in se pogovarjata, pogovarjata in pogovarjata. Po nočni avanturi se Lira prebudi in še povsem zasanjana razmišlja o razburljivih in povsem resničnih sanjah. Pa so bile to res samo sanje?Vesolje je neskončno in neskončno je lahko vprašanj o njem. Zgodba o navihani zvezdici Zvezdogelci in radovedni deklici Liri odgovori na nekaj teh vprašanj v otroškem jeziku. Kako se zvezda rodi? Ima očeta in mamo? Ali lahko zvezde preštejemo? Pa preberimo skupaj.

Živalska olimpijada 250. Zvezdogelca. Mladim bralcem so namenjeni pustolovski roman Igorja Plohla Pustolovščine v Prlekiji, slikanica Nataše Vertelj Zvezdogelca in s šivanimi ilustracijami opremljena slikanica Komar Janez večkrat nagrajene... Zvezdogelca Nataša Vertelj 17,90 €. Drama je biti starš vesoljca Drugačnost ni dolgočasna, je univerzalna Ignac Schmidt, Jan Schmidt, Majda Schmidt 21,40 €. Zvezdogelca. 13652.

VERTELJ, Nataša Zvezdogelca / [besedilo in ilustracije] Nataša Vertelj. 821.163.6-93-34 087.5 D ml C VERTELJ, N.

POVEZANE KNJIGE