Spovednikova noč

Spovednikova noč - Tomás Halík | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomás Halík
DIMENZIJA
9,69 MB
IME DATOTEKE
Spovednikova noč.pdf
ISBN
4119792233354

OPIS

V času kulturne sekularizacije in upadanja vernosti v zahodnem svetu, ki sta na poseben način prizadela katoliško Cerkev, je Halíkova beseda preroški glas upanja. Njegov globo razmislek raste iz osebne izkušnje zatiranja in nestrpnosti do vere, ki ju je doživljal v času komunizma na Češkoslovaškem. Bralca uvaja v globlje razumevanje verovanja ter poudarja, da je vsaka živa religija podvržena spreminjanju. A osrednje sporočilo krščanske vere ostaja enako – in enako zahtevno.

akronim vaše knjižnice in • Spovednikova noč: krščanska vera v času negotovosti in novega upanja. Družina 2017 - ISBN 978-961-04-0382-1 • Blizu oddaljenim: gorečnost in potrpežljivost v srečevanju vere z nevero.

Katarina Aleksandrijska, devica in mučenka † TOREK 26. november sv.

POVEZANE KNJIGE