Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih

Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,8 MB
IME DATOTEKE
Otroška enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih živalih.pdf
ISBN
9769774557510

OPIS

Čudovita predstavitev 350 najbolj osupljivih živali, ki so nekoč naseljevale Zemljo. Predzgodovinski svet oživi več kot 1000 barvnih ilustracij, kar naredi knjigo enako zanimivo tudi za najmlajše. Enciklopedija zajema vse od dinozavrov do celotnega pregleda predzgodovinskih živali in v enaki meri spodbuja tako domišljijo, kot odkrivanje zanimivih podrobnosti o življenju teh nenavadnih bitij. Besedilo je enostavno za branje, opisi pa jedrnato predstavijo ključne informacije. Otroci bodo ob enciklopediji uživali v prostem času ali pa jo bodo uporabljali v šoli kot pomemben vir podatkov.Enciklopedijo je uredil dr. Douglas Palmer, pisatelj in akademik, ki poučuje na univerzi Cambridge. Je avtor več knjig s področja znanosti, zlasti geologije in prazgodovine.

ISBN 978-961-244-257-6. [COBISS.SI-ID 288398080] Kozmetični kotiček ne sme zamuditi nobeno dekle iz vasi Sylvanian.

Odsevi iz globin = Reflections from the deep : [Škocjanske jame - svetovna ... otroŠka enciklopedija o dinozavrih in predzgodovinskih Živalih. 27,95 ... VELIKA OTROŠKA ENCIKLOPEDIJA ZNANJA, Louise Spilsbury (slov.) ...

POVEZANE KNJIGE