Odkrij svojo usodo

Odkrij svojo usodo - Robin Sharma | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robin Sharma
DIMENZIJA
4,92 MB
IME DATOTEKE
Odkrij svojo usodo.pdf
ISBN
9370225002652

OPIS

Čudovita parabola, ki razkriva niz preprostih, a neverjetno učinkovitih idej, kako izboljšati kvaliteto svojega življenja.Dar Sanderson je lastnik uspešne hotelske verige, ima prijeten dom, ljubečo ženo in čudovita otroka. A v sebi čuti praznino, ki se še poglobi, ko se sanjska slika sesuje in ga žena zapusti ter odpelje otroka. Dar po stiku z Julianom Mantlom, menihom, ki je prodal svojega ferrarija, ugotovi, da se mora spremeniti in si povrniti svojo srečo.Pod Julianovim vodstvom se poda na šestmesečno odkrivanje svojega pravega jaza, da bi se vrnil \'k sebi\' in segel po življenju, o katerem je vedno sanjal. Med tem popotovanjem gre skozi sedem nivojev, t. i. sedem stopenj samoprebujenja, ki jih mora prehoditi vsak, ki išče trajno srečo in osebno svobodo.Robim Sharma, eden vodilnih strokovnjakov na področju voditeljstva in osebnega uspeha, je v svojem novem delu združil modrost Vzhoda in uspeh Zahoda ter tako oblikoval globoko navdihujoč in izredno praktičen načrt, kako živeti čudovito življenje, obogateno z radostjo, blaginjo in trajnim notranjim mirom.

To je tvoj posvečeni čas, v katerem se posvetiš svoji notranjosti (molitev, meditacija, pisanje dnevnika, branje knjig, premišljevanje o tem, v kakšnem stanju je ... Svojo usodo ustvarjaš v trenutkih odločitev. Odloči se za najboljšo naložbo - investicijo v svojo srečo! Kje M Hotel, Derčeva 4, 1000 Ljubljana (neposredno ob Kinu Šiška) Kdaj od petka, 12.06., do nedelje, 14.06.2009 (petek: 17:00 do 22:00 / sobota: 9:00 do 21:00 / Sem Mojca Kokalj Imširović, sem človek, mamica dveh otrok, žena, avtorica nenavadnega priročnika jutranje rutine: Moje boljše življenje se začne z jutrom, avtorica knjige Podjetniški mehurček, znanstvenica po izobrazbi, podjetnica, Co-Founder of Brewiks, COACHINJA ZA BOLJŠE ŽIVLJENJE IN USPEH, strokovnjakinja za družinsko podjetništvo, certificirana trenerka in motivacijska ... MojaLeta.si je spletna skupnost za vse, ki so spet glavni junaki svoje zgodbe, svojega dne in svojega življenja.

Prijavi se na edini coaching za obvladovanje časa v Sloveniji. Variante avtorjevega imena: Volčini Willewaldt, Urška; Willewaldt, Urška Volčini Vrsta: Prevajalci monografskih publikacij Število izposoj: 22084,00 (iz knjige Odkrij svojo usodo, Robin Sharma) Če tvoje telo kliče po gibanju in te z bolečino ali zategnjenostjo nežno opozarja, da stopiš iz cone udobja v akcijo, je to znak, da se nam pridružiš v zaprti Fb skupini Body Balance z Natašo - mesečni online vadbeni program. 🦄Vadimo 2x na teden.

POVEZANE KNJIGE