Meni je lep ta svet = A me piace questo mondo

Meni je lep ta svet = A me piace questo mondo - Marko Pavček, Saša Pavček, Tone Pavček | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Pavček, Saša Pavček, Tone Pavček
DIMENZIJA
10,58 MB
IME DATOTEKE
Meni je lep ta svet = A me piace questo mondo.pdf
ISBN
3308509737341

OPIS

Poezija kot genetski zapis bi se lahko glasil podnaslov te posebne troedine pesniške zbirke, v kateri se prvič in ponovno srečajo oče Tone in njegova dva otroka, Marko in Saša. Družinska življenjska zgodba, ki jih je za vedno povezala v to- in onostranstvu, se razkriva v jeziku duše, jeziku poezije, se dotika najbolj skritih globin, iz katerih se dvigajo njihovi glasovi, da bi se na straneh te zbirke uglasili v eni sami izpovedni melodiji.

Traduzione di Jolka Milič. Questa poesia, che è anche il mio #spillo su Gioia di questa settimana, è tratta da "Meni je lep ta svet - A me piace questo mondo" (ZTT-EST Editore), una raccolta di poesie a tre voci, di Tone, Marko e Saša Pavček. Voci dalla Slovenia, un padre, un figlio e una figlia: davvero, pagina dopo pagina, la poesia come codice genetico. Saša Pavček se je rodila v Ljubljani, je diplomirana dramska in filmska igralka, pesnica, esejistka in dramatičarka, redna profesorica na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo v Ljubljani, kjer je 1983 diplomirala.

Poezija. Morandini - Zlobec: Poeti e amici / Pesnika in prijatelja.

POVEZANE KNJIGE