Dekle pod ledom

Dekle pod ledom - Robert Bryndza | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Robert Bryndza
DIMENZIJA
6,5 MB
IME DATOTEKE
Dekle pod ledom.pdf
ISBN
3719676857108

OPIS

Njene oči so bile široko odprte. Ustnice razmaknjene, kot da bi hotela spregovoriti. Mrtvo telo, zmrznjeno v ledu … In ni bila edina.Gre res za umor iz strasti? Višja inšpektorica Erika Foster je na sledi serijskemu morilcu.Ko neki mladenič odkrije truplo mlade ženske pod debelo plastjo ledu v južnolondonskem parku, višjo inšpektorico Eriko Foster zadolžijo za vodenje preiskave.Zdi se, da je imela žrtev, lepa in bogata mladenka, popolno življenje. Toda ko Erika začne kopati globlje, začne povezovati sledi med tem umorom in umori treh prostitutk, ki so jih prav tako našli zadavljene, z zvezanimi rokami in odvržene v vodo.Kakšno temno skrivnost je s seboj odneslo dekle pod ledom?Erika Foster je neustrašna. Spoštovana. Neustavljiva. Ujela bo morilca, ne glede na to, koliko jo bo stalo. Čeprav se je njena zadnja preiskava spremenila v popolno katastrofo, se je zdaj pripravljena soočiti z demoni iz preteklosti in z morilcem, ki je krvoločnejši od vseh, kar jih je srečala doslej. Toda ko se Erika približuje resnici, se tudi morilec približuje njej …

Delaney: DEKLE PRED NJO Karen Cleveland: STROGA TAJNOST Mason Cross: SEZONA UMOROV Mary Higgins Clark: DEKLICI V MODREM Michael Katz Krefeld: GROB GREHA Michel Bussi: ČAS JE MORILEC M.J-Arlidge: SKRIVALNICE Peter James: PREMALO MRTEV Robert Bryndza: DEKLE POD LEDOM Robert Bryndza: NOČNA ZALEZOVALKA Ruth Ware: POVABILO Ruth Ware: SMRT ... Recenzija Bukla. Na Slovaškem živeči plodoviti britanski avtor je ljubitelje srhljivih kriminalk, ki opisujejo okrutna dejanja serijskih morilcev in lov nanje, v napeto branje podajal s šestdelno serijo o detektivki Eriki Foster (prvi roman ima naslov Dekle pod ledom).O njej bomo v prihodnosti še brali, sedaj pa je avtor za predah štartal podobno serijo, kjer se bodo ljubitelji ... DEKLE POD LEDOM- ROBERT BRYNDZA (I.) KNJIGA CCLXXXII.

Ujela bo morilca, ne glede na to, koliko jo bo stalo. Čeprav se je njena zadnja preiskava spremenila v popolno katastrofo, se je zdaj pripravljena soočiti z demoni iz preteklosti in z morilcem, ki je krvoločnejši od vseh, kar ... Dekle pod ledom book.

POVEZANE KNJIGE