Zrela za ljubezen

Zrela za ljubezen - Marie Force | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marie Force
DIMENZIJA
5,75 MB
IME DATOTEKE
Zrela za ljubezen.pdf
ISBN
1959024549258

OPIS

Grantu McCarthyju je oskar, ki ga je prejel za najboljši izvirni scenarij, uničil zasebno življenje. Ko se vrne domov, na otok Gansett, ugotovi, da je Abby, ženska, s katero bi se moral poročiti, zaročena z drugim moškim. Medtem ko pomaga pri vodenju družinskega podjetja, saj njegov oče okreva po hudi poškodbi, namerava znova osvojiti tudi srce izgubljene neveste.Vendar mu štrene zaplete nadležna Stephanie, ki je zaposlena v restavraciji marine. Ta mu namreč zleze ne le pod kožo, pač pa tudi v posteljo. Ko vmes posežejo še naravne sile in tropska nevihta Hailey odreže otok Gansett od celine, Grant posumi, da Stephanie nekaj prikriva. Kaj mu bo pomenilo več, ko bo enkrat izvedel za njeno skrivnost? Da znova osvoji Abby ali da popravi krivico, s katero se spopada Stephanie?

januarja, naj bi imela koncert v Londonu, ki pa ga je prav tako odpovedala, kot je zdaj obvestila svoje oboževalce. Serija: McCarthys of Gansett Island, 11.knjiga Zvrst: S 0 * * * ½ 7 vote KOZOROG "Kozorog za ljubezen ne bo imel veliko časa, saj se bo posvečal karieri. Leto 2018 bo odlično leto za tiste, ki so že v zvezah, saj se bo njihov odnos s partnerjem poglobil.

Sama bolj pogosto uporabljam, da gre za sostanovalca, ki se zelo občasno ljubita, pri tem ni nobene strasti več, delita si življenje, stroške, skrbita za otroke in kredite. Zrela ljubezen je zmožna premagati vse prepreke, ki ji pridejo nasproti. Zanjo ni ovir, ker ne pozna pogojevanja in ne vsiljevanja.

POVEZANE KNJIGE