Skrivni dnevnik za fante

Skrivni dnevnik za fante Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,25 MB
IME DATOTEKE
Skrivni dnevnik za fante.pdf
ISBN
4958510888184

OPIS

Tim Žedal te vabi, da se mu pridružiš! Postani velik pustolovec, raziskovalec morskih širjav, tajni agent in zasebni detektiv. V tem skrivnem dnevniku, ki je samo za fante, boš našel:- dnevnik, ki ga lahko dopolnjuješ in vanj zapisuješ zaupne podatke- osebnostne teste, s pomočjo katerih boš odkril svoj pravi profil pustolovca- življenjske nasvete in trike za različne misije, na katerih se boš izkazal kot junak- beležke, v katere boš zapisoval vsakodnevne … in razburljive dogodivščine!

Iskalna zgodovina; Napredno iskanje; Poišči več. Prelistaj katalog; Po abecedi; Explore Channels; Obvezna literatura ... Moj skrivni dnevnik.

SKRIVNI DNEVNIK JADRANA KRTA in RASTOČE TEŽAVE JADRANA KRTA - Sue Townsend - 10 eur - prodano SKRIVNOST FANTOMSKEGA VLAKA - Enid Blyton - 10 eur - prodano ... Hendrik Groen. Skrivni dnevnik Hendrika Groena, starega 83 let in 1/4.

POVEZANE KNJIGE