Skrivni dnevnik za fante

Skrivni dnevnik za fante Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,23 MB
IME DATOTEKE
Skrivni dnevnik za fante.pdf
ISBN
7634919490325

OPIS

Tim Žedal te vabi, da se mu pridružiš! Postani velik pustolovec, raziskovalec morskih širjav, tajni agent in zasebni detektiv. V tem skrivnem dnevniku, ki je samo za fante, boš našel:- dnevnik, ki ga lahko dopolnjuješ in vanj zapisuješ zaupne podatke- osebnostne teste, s pomočjo katerih boš odkril svoj pravi profil pustolovca- življenjske nasvete in trike za različne misije, na katerih se boš izkazal kot junak- beležke, v katere boš zapisoval vsakodnevne … in razburljive dogodivščine!

V njem je dovolj prostora za fotografije prijateljev in športnikov, za zapiske, sezname, urnike ipd. RUSSELL RENÉE: Zguba : dnevnik : zgodbe ne preveč priljubljene zvezdnice ; Zguba : dnevnik : zgodbe ne preveč elegantne ledene princeske SEE: Snežna roža in skrivnostna pahljača SIVEC: Mega žur ; Noč po mega žuru Dnevniku z veliko prostora za najrazličnejše skrivnosti je priloženo pisalo z nevidnim črnilom in čudežno lučko. Na straneh tega prikupnega dnevnika čakajo raznovrstna vprašanja, zanimivi vprašalniki, številne zamisli, ki spodbudijo k razmišljanju, pa tudi prazne strani, ki jih bodo lastnice zapolnile z različnimi vsebinami po svoji volji, od dnevniških zapisov do seznamov dosežkov, sanj in želja. Skrivni leksikon za fante od A do Ž razloži fantom vse, kar hočejo vedeti, pa si niso upali vprašati (npr.

Ron Hubbard - 10 eur ... SKRIVNI DNEVNIK HENDRIKA GROENA, STAREGA 85 LET - Hendrik Groen - 10 eur SKRIVNI DNEVNIK JADRANA KRTA in RASTOČE TEŽAVE JADRANA KRTA - Sue Townsend - 10 eur - prodano Anna Fran: Dnevnik Anne Frank Sue Townsend: Resnične izpovedi Jadrana Krta, Skrivni dnevnik Jadrana Krta, rastoče težave Jadrana Krta.

POVEZANE KNJIGE