Premalo mrtev

Premalo mrtev - Peter James | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter James
DIMENZIJA
10,50 MB
IME DATOTEKE
Premalo mrtev.pdf
ISBN
5786545825537

OPIS

V noči, ko naj bi Brian Bishop, lastnik uspešnega hitro rastočega podjetja, ubil svojo ženo, je bil ta v resnici skoraj 100 kilometrov stran in je v tem času že spal. Vsaj tako zatrjuje komisarju Royu Graceu, ki prevzame primer grozovitega umora lepe in družabne mlade ženske Katie Bishop.Kmalu začne Grace ugotavljati, da Bishop v resnici ni mogel biti na dveh mestih ob istem času. Dokazi in priče si nasprotujejo, nič ni logično samo po sebi, toda tu je tudi dejstvo, da je večina žrtev umora poznala svojega morilca. In navsezadnje je Bishop zgolj pred nekaj meseci sklenil življenjsko zavarovanje na ženino ime in se spoprijateljil z mladenko, s katero bi lahko imel razmerje … Je torej res nekdo ukradel njegovo identiteto, ali pa je zgolj izjemno bistroumen lažnivec? Ko Grace plast za plastjo razkriva življenje zakoncev Bishop, se izkaže, da nič ni tako, kot je bilo videti na prvi pogled. A ko dregne še malo globlje in pritisne na morilčevo šibko točko, se pošteno zamaje tudi njegov osebni svet, ki je že tako ali tako poln pretresov.Premalo mrtev je tretja uspešnica Petra Jamesa o komisarju Royu Graceu, napeta kriminalka, ki bralcu vse do konca ne izda, kdo je v resnici morilec.

Sivec Ivan: Mojih prvih petdeset. Mojih prvih šestdeset.

Če človek je surovo ali premalo kuhano ikravo svinjsko meso, pridejo vanj ikre, to so ličinke trakulje. Še vedno je premalo znano, kako pomembni so zobje za naše zdravje in kako pomembno je naše zdravje za zobe! Ponavadi zobe cenimo šele takrat, ko kakšnega izgubimo. Ko gremo skozi bolečo izkušnjo odstranjevanja - vrtanja, »pajsanja«, lomljenja,… odmrlega zoba ali v dobrem primeru zdravljenja obolelega zoba. Ljubimec preveč je še vedno premalo Gaby Hauptmann.

POVEZANE KNJIGE