Motiv

Motiv - Javier Cercas | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Javier Cercas
DIMENZIJA
6,85 MB
IME DATOTEKE
Motiv.pdf
ISBN
2215429615484

OPIS

Glavni lik novele Motiv (El móvil, 1987) je Álvaro, po poklicu pravnik, ki o popoldnevih opravlja nepomembno uradniško službo, ves preostali čas pa se docela predaja literaturi. Napisati želi roman, in to popoln, tak, ki naj bi snov zajemal iz resničnosti, iz najbližje okolice in življenja resničnih oseb. Tako napravi načrt: za protagoniste svojega romana izbere sosede, sam pa jih napeljuje k dejanjem, ki naj postanejo njegovo gibalo. Metoda učinkuje v obe smeri, iz resničnosti ljudje prehajajo v roman, se v njem preoblikujejo in se nato vrnejo v življenje izpolnit načrte, kakor jih je zasnoval Álvaro; sam to opazuje, v realistični maniri zapisuje in ob tem briše mejo med realnostjo in fikcijo ...Novela Motiv je prvič izšla pri avtorjevih petindvajsetih v zbirki petih zgodb, leta 2003 pa je bila objavljena kot samostojna knjižica z uvodno besedo filologa in pisatelja Francisca Rica.

Od naročila do izdaje nove kartice z motivom lahko z obstoječo plačilno kartico poslujete nemoteno. Motiv candidates participate in a psychometric study to inventory and classify how they see themselves, perceive the world and make decisions. Being aware and understanding of their persona type, candidates and Motiv partners are better able to identify successful work opportunities and collaboratively manage higher performance over time. Vse pravice pridržane s-motiv.si 2011-2019.

14.90€ Poglej izdelek. Motiv Barvno drevo s sliko.

POVEZANE KNJIGE