V objemu poti

V objemu poti - Rado Sluga | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rado Sluga
DIMENZIJA
4,23 MB
IME DATOTEKE
V objemu poti.pdf
ISBN
2587302641967

OPIS

Prvenec Rada Sluge Tek pred bikom razkriva mnoga popotovanja, mnoge dežele, a ob novostih, ki jih širom sveta odkriva, se prvoosebni pripovedovalec, velikokrat z diskurzom drugoosebnega, kar besedilu podeljuje splošnost oziroma vključenost bralca v pripoved, venomer vrača v preverjanje lastne življenjske poti, k dogodkom in osebam, k avtobiografskim drobcem, ki so ključno zaznamovali njegovo otroštvo, temelj njegovih življenjskih radosti in bolečin, pa tudi k dogodkom in osebam, ki žarijo iz njegovih zrelih dni. Avtobiografske retrospektive so v besedilu pisane v kurzivi.

Dobrodošli na strani V objemu gora. Na tej strani lahko objavljate slike iz raznih izletov v planine in delite izkušnje, nasvete ostalim. Pot miru poteka deloma po Sloveniji in deloma po Italiji.

Vse se da, če je le volja, in trenutno le-to imam. Navajanje otrok na preživljanje prostega časa zunaj je namreč tisto k čimer danes najbolj stremimo. Ponujamo vam nekaj idej za kolesarjenje po cestnih in makedamskih poteh, tistih v objemu gozda ali ob morju.

POVEZANE KNJIGE