V objemu poti

V objemu poti - Rado Sluga | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rado Sluga
DIMENZIJA
4,12 MB
IME DATOTEKE
V objemu poti.pdf
ISBN
7697090019020

OPIS

Prvenec Rada Sluge Tek pred bikom razkriva mnoga popotovanja, mnoge dežele, a ob novostih, ki jih širom sveta odkriva, se prvoosebni pripovedovalec, velikokrat z diskurzom drugoosebnega, kar besedilu podeljuje splošnost oziroma vključenost bralca v pripoved, venomer vrača v preverjanje lastne življenjske poti, k dogodkom in osebam, k avtobiografskim drobcem, ki so ključno zaznamovali njegovo otroštvo, temelj njegovih življenjskih radosti in bolečin, pa tudi k dogodkom in osebam, ki žarijo iz njegovih zrelih dni. Avtobiografske retrospektive so v besedilu pisane v kurzivi.

Dobrodošli na strani V objemu gora. Na tej strani lahko objavljate slike iz raznih izletov v planine in delite izkušnje, nasvete ostalim. Pot miru poteka deloma po Sloveniji in deloma po Italiji.

1. Raziščite številne pohodniške poti, ki vodijo med gozdovi, jezeri in slapovi ter ponujajo čudovite razglede. Obiščite eno najlepših slovenskih jezer - Črno jezero ali se podajte na prvo mednarodno pot nordijske hoje Vinotour in se fotografirajte ob znameniti cesti v obliki srca. V nižjih legah ni ovir, da se ne bi odpravili na pohod v katerem koli delu leta..

POVEZANE KNJIGE