Upravna enota Trbovlje

Upravna enota Trbovlje - Simona Kermavnar, Franc Lazarini, Katarina Mohar, Andreja Rakovec | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Simona Kermavnar, Franc Lazarini, Katarina Mohar, Andreja Rakovec
DIMENZIJA
12,38 MB
IME DATOTEKE
Upravna enota Trbovlje.pdf
ISBN
5925558869805

OPIS

Knjižna zbirka Umetnostna topografija Slovenije prinaša temeljne inventarne popise naše umetnostne dediščine. S strokovno besedo in sliko predstavlja vse, kar se je po slovenskih krajih zmetnostno zanimivega in pomenljivega ohranilo, opozarja pa tudi na tisto, kar bo dediščina šele postalo. Tako nam topografske knjige pomagajo spoznavati, ceniti in ohranjati dragocen del naše kulture in identitete.Pričujoča knjiga o umetnosti dediščini v Upravni enoti Trbovlje demantira prepričanje o umetnostni skromnosti Zasavja. Pomembne in kvalitetne spomenike cerkvene umetnosti so gradili in opreljali že v srednjem veku in baroku, intezivno zgodovinsko dogajanje pa se je na Trboveljskem začelo s kopanjem premoga v začetku 19. stoletja. Posebej velja izpostaviti arhitekturno dediščino, povezano s specifičnim načinom življenja v Trbovljah kot enem od najpomembnejših rudarskih središč tega dela Evrope.

nam lahko posredujete preko kontaktnega obrazca. Uporabne povezave.

Cena: 1.200,00 EUR/mes mestni trg 4, trbovlje, tel: (03) 563 47 10 fax: (03) 522 79 79 republika slovenija upravna enota trbovlje. več republika slovenija upravna enota trbovlje POLICIJSKA POSTAJA TRBOVLJE: Naslov: Obrtniška cesta 12, 1420 Trbovlje (03) 565 31 50 : Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju.

POVEZANE KNJIGE