Spletna punca na svoji poti

Spletna punca na svoji poti - Zoe Sugg | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
10,52 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca na svoji poti.pdf
ISBN
3431788616487

OPIS

Pennyjino življenje se je vrnilo v stare tire.Za Penny se začne novo šolsko leto in pripravljena se je soočiti s svetom – sama. Noah je predčasno zapustil turnejo in izginil s površja zemlje. Nihče ne ve, kje je, niti Penny. Ko jo Megan povabi na obisk v novo umetniško šolo, ki jo obiskuje, se odpre priložnost, da spozna nove prijatelje.Pomoč drugim se za Penny izkaže za pravo zdravilo. Elliot njeno prijateljstvo potrebuje bolj kot kdaj prej, spozna pa tudi Posey, ki se spopada s hudo tremo pred nastopi in prav tako potrebuje pomoč.Ali bo šarmantni Škot Callum pravi, da se Penny zamoti? Ali lahko Penny zares obrne nov list v življenju, ko pa jo Noahova senca zasleduje na vsakem koraku?

Noah je predčasno zapustil turnejo in izginil s površja zemlje. Nihče ne ve, kje je, niti Penny.

Prikupna mladenka nas s svojim razigrano mladostnim stilom pisanja znova potegne v vznemirljivo živ ljenje sedemnajstletne blogerke Penny, ki je po viharnih ljubezenskih ... Domov > Mladinske knjige > Leposlovje za mladino > Spletna punca na svoji poti (trda vezava) Zoe Sugg. Spletna punca na svoji poti (trda vezava) Tiskaj; Tretji roman internetne zvezdnice Zoelle ... Spletna punca na svoji poti book.

POVEZANE KNJIGE