Spletna punca na svoji poti

Spletna punca na svoji poti - Zoe Sugg | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zoe Sugg
DIMENZIJA
3,53 MB
IME DATOTEKE
Spletna punca na svoji poti.pdf
ISBN
4387258442265

OPIS

Pennyjino življenje se je vrnilo v stare tire.Za Penny se začne novo šolsko leto in pripravljena se je soočiti s svetom – sama. Noah je predčasno zapustil turnejo in izginil s površja zemlje. Nihče ne ve, kje je, niti Penny. Ko jo Megan povabi na obisk v novo umetniško šolo, ki jo obiskuje, se odpre priložnost, da spozna nove prijatelje.Pomoč drugim se za Penny izkaže za pravo zdravilo. Elliot njeno prijateljstvo potrebuje bolj kot kdaj prej, spozna pa tudi Posey, ki se spopada s hudo tremo pred nastopi in prav tako potrebuje pomoč.Ali bo šarmantni Škot Callum pravi, da se Penny zamoti? Ali lahko Penny zares obrne nov list v življenju, ko pa jo Noahova senca zasleduje na vsakem koraku?

in 23. januarja 2021, bo v virtualni obliki potekala 13.Informativa, sejem izobraževanja in poklicev..

Pennyjino življenje se je vrnilo na stare tire. Za Penny se začne novo šolsko leto in pripravljena se je soočiti s svetom - sama.

POVEZANE KNJIGE