Pravi zaklad

Pravi zaklad - Tessa Afshar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Afshar
DIMENZIJA
4,86 MB
IME DATOTEKE
Pravi zaklad.pdf
ISBN
6150157432279

OPIS

Judinja Sara, pisarka, se poroči z Darejem, plemičem. Sčasoma je svojega moža vzljubila, a moževa ljubezen se ji je zdela nedosegljiva. Darej pa še vedno dvomi o svoji ženi. Je prava izbira? Njegov nemir se še poglobi, ko spozna, da Sara pomaga bratrancu Nehemiju pri prizadevanjih za obnovo jeruzalemskega obzidja. Kralj Dareju ukaže, da mora pri teh prizadevanjih sodelovati, zato se s Saro podata na pot v domovino ljudstva Darejeve matere. . Bo pot, polna nevarnosti, sporov in neverjetnih spominov Dareju pomagala uvideti, da njegovo življenje vodi božja roka?

Drugi avtorji Korbar, Mateja ... Nežni pergamentni lampijončki so eden najzanimivejših okrasov na naših vrtovih in so ponekod že od nekdaj prisotni. Krhke lupine pa skrivajo jagode, ki so včasih rumene, drugič oranžne ali skoraj rdeče in so zelo zanimivega okusa in izjemno koristne za zdravje.

Za zahtevno uporabo je treba izbrati napreden akumulator, torej pride pri traktorju v poštev samo ... Lesena brunarica KOSOBRIN je pravi »zaklad« za vse, ki radi uživate v prijetnem, avtohtonem okolju in tradicionalni slovenski kuhinji. Na vrtu in ob pokritem kurišču lahko uživate v izbrani ponudbi pijač in napitkov. "Pravi zaklad so prijatelji, ki smo jih našli po poti." Človek ne pričakuje, da ga bo ta zlizani kliše presunil kot globoka življenjska resnica - še manj pa, da se bo brez vsake ironije pojavil v filmu obešenjaškega nihilista Quentina Dupieuxa. Pravi zaklad.

POVEZANE KNJIGE