Pravi zaklad

Pravi zaklad - Tessa Afshar | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tessa Afshar
DIMENZIJA
3,93 MB
IME DATOTEKE
Pravi zaklad.pdf
ISBN
9289482210246

OPIS

Judinja Sara, pisarka, se poroči z Darejem, plemičem. Sčasoma je svojega moža vzljubila, a moževa ljubezen se ji je zdela nedosegljiva. Darej pa še vedno dvomi o svoji ženi. Je prava izbira? Njegov nemir se še poglobi, ko spozna, da Sara pomaga bratrancu Nehemiju pri prizadevanjih za obnovo jeruzalemskega obzidja. Kralj Dareju ukaže, da mora pri teh prizadevanjih sodelovati, zato se s Saro podata na pot v domovino ljudstva Darejeve matere. . Bo pot, polna nevarnosti, sporov in neverjetnih spominov Dareju pomagala uvideti, da njegovo življenje vodi božja roka?

V Abigenolu so določili prav posebni naravni polifenoli, ki jih imenujemo lignani. Za lignane so v zgoraj opisani študiji še posebej poudarili, da imajo sposobnost kar za 49 odstotkov zmanjšati dejavnike tveganja za srčno-žilna obolenja. Pravi zaklad.

Kraljič, Helena. Vrsta gradiva - slikanica ; za šolske otroke (5-10 let) Založništvo in izdelava - Jezero : Morfemplus, 2019 Jezik - slovenski ISBN - 978-961-7034-97-4 COBISS.SI-ID - 299202560 Išči dalje.

POVEZANE KNJIGE