Kuhajmo za družino

Kuhajmo za družino - Michael König, Inga Pfannebecker, Dagmar von Cramm | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael König, Inga Pfannebecker, Dagmar von Cramm
DIMENZIJA
12,78 MB
IME DATOTEKE
Kuhajmo za družino.pdf
ISBN
8900804202339

OPIS

Recepti brez mesa za male in velike.ZA VSO DRUŽINO … nova velika kuharica, ki zbere za mizo vse člane družine! Z veliko pisane zelenjave in svežega sadja, z energijsko bogatimi stročnicami, jedrci in semeni bodo vaši najdražji siti in zdravi vsak dan.VESELITE SE … sezonske raznovrstnosti receptov za živopisne zelenjavne juhe, polpete za burgerje, omake za testenine za vsak letni čas, imenitne opečene kruhke in pisane pomake, prigrizke in še in še …VSE VEGI OTROŠKE USPEŠNICE … od družinske pice, lazanje, kremnega pireja do priljubljenega mlečnega riža. Da bodo resnično vsi zadovoljni.VSE, KAR JE treba VEDETI … o vegetarijanskih jedeh, kaj je pomembno pri brezmesni prehrani, kako najbolje izkoristimo zelenjavo in sadje, katera olja so primerna za vegetarijansko kuhinjo in zakaj so polnovredna žita tako nepogrešljiva in zdrava.

skuhamo testenine, kako se lotimo krompirja, riža ali jajc, zelenjave in mesa, rib in morskih sadežev ter sladic in sadja - pa do bolj sofisticiranih jedi za ... KUHAJMO ZA DRUŽINO << prejšnji izdelek. naslednji izdelek >> KUHAJMO ZA DRUŽINO.

Štiri mamice so izkušnje kuhanja za svojo družino združile v knjigi, katere poglavitni namen je ne preveč časa zapraviti za pripravo zdrave in dobre hrane ter vključevanje družine k pripravi obrokov. Recepte za vsak dan in posebne priložnosti so opremile z ... Kuhajmo za družino.

POVEZANE KNJIGE