Krvavi denar

Krvavi denar - Tone Frelih | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Frelih
DIMENZIJA
10,2 MB
IME DATOTEKE
Krvavi denar.pdf
ISBN
4147029357695

OPIS

Knjiga je napeta kriminalka iz zbirke UMORI, ki jo je Tone Frelih zasnoval leta 2010. V šesti zgodbi skušajo kriminalisti odkriti morilca, ki so ga našli v parkiranem avtomobilu v kleti znane ljubljanske parkirne hiše. Podatki, ki jim jih ponujata mrtvec in lokacija zločina, so skopi, pripeljejo pa jih do podjetja in sodelavcev ter znancev umorjenega.Toda odkritje resničnega morilca in vzrokov za umor presenetijo tudi kriminaliste.Kriminalka je napisana v Frelihovem slogu, kjer prevladuje iskanje in razkrivanje povodov za umor, ne nasilje, grobost in kri.

347 Krvav denar ameriških filantropov Pablo Escobar nima svojega krila v Metropolitanskem muzeju v New Yorku, prav tako ga nima El Chapo Guzman v Smithsonianu. Tudi oxfordska univerza nima knjižnice, ki bi jo sponzoriral kolumbijski narkokartel, je bil v New York Times slikovit psihiater Allen Frances. Tone Frelih, slovenski filmski režiser, scenarist in pisatelj, * 6.

del) Gradnja nukleark v Evropi: ne, ni vse slabo. Nasprotno.

POVEZANE KNJIGE