Krvavi denar

Krvavi denar - Tone Frelih | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Frelih
DIMENZIJA
7,16 MB
IME DATOTEKE
Krvavi denar.pdf
ISBN
9686408080935

OPIS

Knjiga je napeta kriminalka iz zbirke UMORI, ki jo je Tone Frelih zasnoval leta 2010. V šesti zgodbi skušajo kriminalisti odkriti morilca, ki so ga našli v parkiranem avtomobilu v kleti znane ljubljanske parkirne hiše. Podatki, ki jim jih ponujata mrtvec in lokacija zločina, so skopi, pripeljejo pa jih do podjetja in sodelavcev ter znancev umorjenega.Toda odkritje resničnega morilca in vzrokov za umor presenetijo tudi kriminaliste.Kriminalka je napisana v Frelihovem slogu, kjer prevladuje iskanje in razkrivanje povodov za umor, ne nasilje, grobost in kri.

Tudi oxfordska univerza nima knjižnice, ki bi jo sponzoriral kolumbijski narkokartel, je bil v New York Times slikovit psihiater Allen Frances. Tone Frelih, slovenski filmski režiser, scenarist in pisatelj, * 6. september 1945, Bled..

Avtorji Frelih Tone (avtor) Leto izdaje 2017 COBISS.SI-ID 290108672; Isbn 978-961-93848-3-1 Jezik slovenski Vezava mehka Izdaja tiskana Založba STUDIO PRINT, d.o.o., Ljubljana; Zbirka Zbirka Umori Kategorije Leposlovje za odrasle Proza Romani ... Serija o resničnih zločinih preiskuje srhljive primere prišlekov, ki se zaljubijo v nekoga iz na videz običajne družine in ne vedo, kaj jih čaka. Medtem ko sedi v zaporu, zločinec snuje načrt, kako se bo maščeval. Krvav denar. Tweet.

POVEZANE KNJIGE