Brazgotine

Brazgotine - Claudio Magris | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Claudio Magris
DIMENZIJA
5,44 MB
IME DATOTEKE
Brazgotine.pdf
ISBN
5657808176696

OPIS

Neimenovani junak žrtvuje svoje življenje obsesiji: uresničitvi Muzeja vojne za vzpostavitev miru. Zato strastno zbira vsakovrstno orožje – puščice, loke, bojne sekire, mesojede rastline, pa tudi podmornice, oklepnike, topove, raketomete. Zbrano staro železje iz vseh vojn pripoveduje zgodbe tistih, ki so z njim odhajali v smrt ali jo povzročali v različnih krajih in časih, od nenavadnega junaka Schimka do Čerwuiša, Indijanca Čamakoka, ki so ga v Kafkovih letih pripeljali v Prago, pa vse do črnke s plemiškim nazivom Luise de Navarrete. Sredi prekipevajočega blodnjaka zgodb stoji tržaška Rižarna pri Sv. Soboti, dolga leta zamolčano koncentracijsko taborišče s krematorijem v Italiji. Strastni zbiralec začne prepisovati grafite z imeni ovaduhov, izdajalcev in krvnikov, ki so jih jetniki pustili na zidovih taborišča smrti. A njegovi dnevniki skrivnostno izginejo z njim vred. V romanu nastopa tudi Luisa, hči Judinje in afroameriškega vojaka: njej zaupajo načrt za ureditev Muzeja. Skozi mozaično zarisane usode, ki se stekajo v silovit in presunljiv epos, izpričuje Claudio Magris večno in vselej novo resnico o izdajstvu, krivdi, ljubezni in sovraštvu ter svojo vero v moč posameznika.

Cene v naši spletni trgovini so občutno nižje od drugih silikonskih krem za brazgotine, ki jih lahko kupite v lekarnah. Fotografije brazgotin objavljamo z dovoljenjem naših bolnikov in jih ne retuširamo. Tako vplivamo na pospešitev celjenja ter zmanjšamo vidnost brazgotine.

33,90 € Dodaj v košarico ... Bapscarcare silikonski gel za brazgotine z zaščitnim faktorjem 25 in dodatkom vitamina E je medicinska silikonska terapija, ki se uporablja za hitrejše in lagodnejše okrevanje kože ter zaščito pred škodljivimi UVA in UVB sončnimi žarki. Gel zadržuje vlago na koži in pospešuje celjenje.

POVEZANE KNJIGE