Bahamski dokument

Bahamski dokument - Igor Karlovšek | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Igor Karlovšek
DIMENZIJA
5,39 MB
IME DATOTEKE
Bahamski dokument.pdf
ISBN
3655965512106

OPIS

In vmes je s svetlobno hitrostjo dogajanja zabeležena neizmerna paleta občutij, tako razburkanih kot nadzorovanih čustev, besed in dejanj junakov. Najbolj verodostojne in aktualne zgodbe s področja notranje in zunanje politike, gospodarstva, športa, kulture in zabave. Naše delo je, da vi veste več. bahamski dolar: Časovni pas: UTC-5 Državna himna: March On, Bahamaland: Vrhnja internetna domena.BS Nacionalna klicna koda: 1 Zveza Bahami je neodvisna država v Karibskem morju, ki jo sestavlja arhipelag 700 otokov in čeri. Poglej Bahamski dokument Igor Karlovšek Poglej Napoleon Alan Forrest Poglej Popotovanje z oslico čez Sevene Robert Louis Stevenson Poglej Absolutno resnični dnevnik Indijanca s polovičnim delovnim časom Sherman Alexie Licence.

Narodnost: slovenska književnost. Nisem samo jaz pokvarjen...ta vlada je samo še mrlič, ampak treba je gledati na Slovenijo Igor Karlovšek: Bahamski dokument Mladinska knjiga, Ljubljana, 2017.

POVEZANE KNJIGE