Tempirana bomba

Tempirana bomba - Blaž Kutin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Blaž Kutin
DIMENZIJA
10,81 MB
IME DATOTEKE
Tempirana bomba.pdf
ISBN
6057384607629

OPIS

Dvajset kratkih zgodb sveže, humorno, pronicljivo in včasih tudi melanholično obravnava življenje, kot ga živimo v današnjih časih.Njegovi junaki, pa naj gre za disfunkcionalno družino, neuspešnega filmskega režiserja, starejšo gospo, ameriškega polkovnika, mlado turistko ali pa odtujen zakonski par, imajo pogosto velike sanje, a malo nadzora nad svojo usodo.To je namreč svet, kjer se stvari dogajajo in dogodki nizajo, ne da bi te kdo vprašal za mnenje.Svet, v katerem nikoli ne veš, ali te bo morda posvojila Angelina Jolie ali pa bo z neba nate padel koncertni klavir. Preostane ti le, da nekako poskušaš plavati s tokom.Blaž Kutin (1970) se je rodil v Ljubljani, danes pa živi v Berlinu. Po glavi mu običajno hodi film, film, film, vendar rad napiše tudi kakšno kratko zgodbo ali posname fotografijo.

Vitja Sikošek svetuje, da za svoje zdravje sicer poskrbite tudi z nekaj spremembami prehrane ter kako uro gibanja, a pri tem nikakor ne smemo pozabiti na dobre bakterije, ki se skrivajo v vrhunskih probiotikih, izdelanih v Sloveniji. Tour kot "tempirana bomba" Tri največje tritedenske kolesarske dirke na svetu (Tour, Giro, Vuelta) so zaradi koronavirusa preložili za nekaj mesecev. Po novem terminu Toura so glas že dvignili prireditelji Gira, skeptični so tudi zdravstveni strokovnjaki. Jedan uređaj koji imate je TEMPIRANA BOMBA: Zbog jeftinih rešenja građani dovode živote u opasnost AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M.

09:20 1 Komentara Toplotne črpalke zrak voda so tempirana bomba. 1 decembra, 2019 By jpd in gospodarstvo 9 komentarjev.

POVEZANE KNJIGE