Ostani z mano

Ostani z mano - Jennifer L. Armentrout | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jennifer L. Armentrout
DIMENZIJA
10,45 MB
IME DATOTEKE
Ostani z mano.pdf
ISBN
9700149194657

OPIS

Enaindvajsetletna Calla se ni še nikoli poljubljala, namakala nog v morju ali obiskala zabaviščnega parka. Zato pa je med odraščanjem doživela stvari, ki jih ne bi smel noben otrok. Življenje z mamo odvisnico ji je pustilo telesne in duševne brazgotine – skrivnosti, ki jih skriva celo pred najboljšimi prijatelji na kolidžu.Njeno brezskrbno študentsko življenje se sesuje, ko ugotovi, da ji je mama ukradla ves denar za šolnino in naredila ogromen dolg. Zdaj se je povsem brez denarja in pravega načrta primorana vrniti domov in se soočiti z mamo. Ko pa prispe v mamin bar, ugotovi, da je mama izginila, bar pa vodi vroči točaj Jax.Postavni Jax ji ponudi službo in pomaga iskati mamo. Takoj ji da vedeti, da mu je všeč in ji želi zlesti v hlačke … in mogoče celo kaj več. Toda preden ga Calla lahko spusti bliže, se mora soočiti s preteklostjo – in z zelo slabimi ljudmi, ki ji grozijo s smrtjo, če jim ne bo predala mame.

Življenje z mamo odvisnico ji je pustilo telesne in duševne brazgotine - skrivnosti, ki jih skriva celo pred najboljšimi prijatelji na kolidžu. No ker drugače ne morem, sem pa ostal malo tuki s teboj, oziroma tvojim luškanim videom z super pesmico.. Veš, da postanem kar malce nostalgik, ko slišim kaj tazga..

Predolgo v svojem svetu že živiš, In več ne veš, kaj si zares želiš, Prižgala ogenj v tvojih bom očeh, In na obraz vrnila ti nasmeh. Ostani z mano, pusti skrbi, Naj te ob meni jutro zbudi, Ostani z mano in zaupaj mi. V prvi televizijski premieri o start up podjetju, ki strankam nudi alibije za njihovo nemoteno dvojno življenje, v drugi o neustrašnem agentu, ki na šolski obletnici naveže stik s starim prijateljem, v drami pa o paru, ki sta zagrešila zločin s smrtonosnim izidom. Če ste na obisku v naši ne-angleški različici in želite videti angleško različico Ostani z mano, se pomaknite navzdol do dna in videli boste pomen Ostani z mano v angleškem jeziku.

POVEZANE KNJIGE