Ob svetu otroške duše

Ob svetu otroške duše - Jasna Grabeljšek Skočir | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jasna Grabeljšek Skočir
DIMENZIJA
6,42 MB
IME DATOTEKE
Ob svetu otroške duše.pdf
ISBN
3631649882800

OPIS

Sobivati z otrokom ali otroki je poslanstvo odraslih, ki v sebi živimo otroškost skozi iskreno raziskovanje nepoznanih področij sebe in sveta, široko sprejemanje raznolikosti skozi produktivno čudenje ter ustvarjalno delovanje oz. souresničevanje stalno svežih idej. Ker smo vendarle odrasli, seveda omenjeni otroški svet živimo zavestno, pri čemer je knjiga Ob svetu otroške duše lahko navdih (kako).

Soglašam, da mi podjetje Potovanje duše d.o.o. pošilja e-poštna sporočila, podatke pa hrani in obdeluje v skladu s splošnimi pogoji . Izdaja ob petindvajsetletnici te priljubljene knjižne uspešnice je proslavljena s spremnima besedama, ki sta ju napisali Oprah Winfrey in Maya Angelou.Ta dopolnjena izdaja vsebuje tudi nov predgovor avtorja in študijski vodnik, ki vam bo pomagal najti globlji pomen in izpolnitev. Rubrika Sorodne duše ti omogoča, da poiščeš svojo sorodno dušo - nekoga s katerim se boš lahko družil/-a in delil/-a svoja zanimanja.

Več zgodovinarjev je to teorijo sicer ovrglo. V torek, 16. januarja 2017, ob 17.

POVEZANE KNJIGE