Nosečnost

Nosečnost Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,79 MB
IME DATOTEKE
Nosečnost.pdf
ISBN
9874722572261

OPIS

Nosečnost je barvita knjiga, polna praktičnih informacij, koristnih nasvetov in bistvenih podatkov, nujnih za bodoča starša, da se bosta lažje znašla v najlepši življenjski avanturi – pričakovanju in prihodu dojenčka.Knjiga ju bo po korakih vodila od spočetja vse do rojstva in še malo naprej, po prvih dojenčkovih tednih. V njej lahko mamice spremljajo iz meseca v mesec, kako se spreminja njihovo telo in kako napreduje dojenček, pa tudi kako poskrbeti zase in nadobudneža po porodu. Knjiga nagovarja tudi bodoče očke, da se bodo lažje in samozavestneje znašli na poti starševstva.Nepogrešljiv priročnik za oba bodoča starša!

V primeru kakršnihkoli težav z zdravjem, počutjem ... Zunajmaternična nosečnost zahteva čimprejšnje ukrepanje oziroma medicinsko pomoč, zato morate biti pozorni na najbolj tipične simptome, značilne zanjo. Bolezni in simptomi Zdravje Ambulanta za ogroženo nosečnost je specialistična ambulanta, kjer obravnavamo rizične nosečnice.

teden nosečnosti. Nosečnica. Nosečnost (strokovno tudi gravidnost ali gestacija) je obdobje nosečnice od oploditve jajčeca do poroda.

POVEZANE KNJIGE