Nosečnost

Nosečnost Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
4,39 MB
IME DATOTEKE
Nosečnost.pdf
ISBN
3342377169229

OPIS

Nosečnost je barvita knjiga, polna praktičnih informacij, koristnih nasvetov in bistvenih podatkov, nujnih za bodoča starša, da se bosta lažje znašla v najlepši življenjski avanturi – pričakovanju in prihodu dojenčka.Knjiga ju bo po korakih vodila od spočetja vse do rojstva in še malo naprej, po prvih dojenčkovih tednih. V njej lahko mamice spremljajo iz meseca v mesec, kako se spreminja njihovo telo in kako napreduje dojenček, pa tudi kako poskrbeti zase in nadobudneža po porodu. Knjiga nagovarja tudi bodoče očke, da se bodo lažje in samozavestneje znašli na poti starševstva.Nepogrešljiv priročnik za oba bodoča starša!

Čas pričakovanja in veselja pa včasih tudi strahov. Da bi bilo neprijetnih občutkov v tem edinstvenem obdobju manj, skrbimo ginekologi z ginekološkimi, ultrazvočnimi, laboratorijskimi pregledi in svetovanjem.

Strahova in dodaja, da COVID-19 na vpliva na način poroda. Izjema je akutna okužba, ki vpliva na zmožnost dihanja. Nosečnost se vam morda res še ne pozna na zunaj, sami pa ste verjetno opazili že kar nekaj sprememb.

POVEZANE KNJIGE