Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic

Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic - Petra Christine Hardt | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Petra Christine Hardt
DIMENZIJA
11,80 MB
IME DATOTEKE
Nakup, varstvo in prodaja avtorskih pravic.pdf
ISBN
2214217432364

OPIS

Trenutno se še ne ve, kakšna bo končna rešitev nove pravne ureditve, da bo skladna s predstavljeno direktivo. (12) Ustrezno varstvo avtorskih del in predmeta sorodnih pravic je velikega pomena tudi s kulturnega vidika. Člen 151 Pogodbe zahteva, da Skupnost pri svojem ravnanju upošteva kulturne vidike.

Vse pravice so pridržane. Deli spletnih strani, lahko tudi avtorske pravice drugih, so jasno označeni. Petra Hardt: Buying, Protecting and Selling Rights / Nakup, prodaja in varstvo avtorskih pravic, Ljubljana: Javna agencija za knjigo 2017 Mariana Leky: Was man von hier aus sehen kann / Selma je sanjala o okapiju , Ljubljana: Založba Vida 2020 Tako na primer določila o avtorskih pravicah TikToku dajejo neomajno pravico do uporabe, distribucije in tudi reprodukcije posnetkov, ki jih ustvarijo in objavijo uporabniki platforme.

POVEZANE KNJIGE