Ljubezen na terapiji

Ljubezen na terapiji - Veronika Podgoršek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronika Podgoršek
DIMENZIJA
10,35 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen na terapiji.pdf
ISBN
7988957860675

OPIS

Dr. Veronika Podgoršek je znana psihoterapevtka, ki je specializirana za partnersko svetovanje. V vodniku po ljubezni, ki ga je napisala na osnovi svoje dolgoletne terapevtske prakse, obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube, tipi afer ipd. Bogata teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je poljudno in življenjsko.Vodnik po ljubezni je knjiga za vse, ki želijo biti srečni – ali še srečnejši – v ljubezni, in pravzaprav obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše. Postavi zato na vsak zakaj in nam pomaga, da se vidimo v novi, drugačni luči. Izjemen prispevek k literaturi o partnerskih odnosih.

Vsaka epizoda Na terapiji bo trajala 25 minut in bo temeljila na dialogu med terapevtom in pacientom. Ljubezen na terapiji - vodnik do srečnega partnerstva Avtorica v vodniku po ljubezni obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube itd. Teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je ... Ker ima ljubezen smisel je knjiga, katere prvenstveni namen je podpreti pare pri vzpostavljanju globlje čustveno-intimne vezi.

24,99 € + Prelistaj me. 24,94 € 21,20 € = Skupaj redna cena: 49,93 € Skupaj v kompletu: 46,19 € Prihranek pri kompletu: 3,74 ... Ljubezen na terapiji, Veronika Podgoršek.

POVEZANE KNJIGE