Ljubezen na terapiji

Ljubezen na terapiji - Veronika Podgoršek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Veronika Podgoršek
DIMENZIJA
6,37 MB
IME DATOTEKE
Ljubezen na terapiji.pdf
ISBN
6882328913418

OPIS

Dr. Veronika Podgoršek je znana psihoterapevtka, ki je specializirana za partnersko svetovanje. V vodniku po ljubezni, ki ga je napisala na osnovi svoje dolgoletne terapevtske prakse, obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube, tipi afer ipd. Bogata teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je poljudno in življenjsko.Vodnik po ljubezni je knjiga za vse, ki želijo biti srečni – ali še srečnejši – v ljubezni, in pravzaprav obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše. Postavi zato na vsak zakaj in nam pomaga, da se vidimo v novi, drugačni luči. Izjemen prispevek k literaturi o partnerskih odnosih.

inteligentneža ljubezen lahko spravi s tira. Zakaj? Ker, dragi moji, ne glede na to, kako obrnemo, in ne glede na vsa strokovna in ne vem kakšna mnenja, sta zaljubljenost in ljubezen precej iracionalni zadevi, pa če si to priznamo ali pa ne. Ljubezen na terapiji, avtorice dr.

V vodniku po ljubezni, ki ga je napisala na osnovi svoje dolgoletne terapevtske prakse, obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube, tipi ... Ljubezen na terapiji - vodnik do srečnega partnerstva Avtorica v vodniku po ljubezni obdela teme, kot so: zaljubljenost, ljubezen, intimnost, komunikacija, odgovornost zase, otroci, spolnost, družinske finance, izgube itd. Teoretska izhodišča so ilustrirana s praktičnimi primeri, v katerih se bo našel sleherni bralec, besedilo pa je ... Tudi knjiga Ljubezen na terapiji celostno obravnava težave z intimnostjo, komunikacijo, iskanjem ravnotežja med dvojino v paru in starševstvom.

POVEZANE KNJIGE