Farmacevtka

Farmacevtka - Stephenie Meyer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stephenie Meyer
DIMENZIJA
11,36 MB
IME DATOTEKE
Farmacevtka.pdf
ISBN
6677769807844

OPIS

Nekdanja agentka na begu mora sprejeti še zadnji primer, da si opere ime. Nekoč je delala za ameriško vlado, za agencijo, ki je tako tajna, da sploh nima imena. Ko so presodili, da je postala breme, so se je lotili brez opozorila. Zdaj le redko biva na istem kraju ali dolgo uporablja isto ime. Ubili so edino osebo, ki ji je zaupala, toda nekaj, kar ve, jim še vedno predstavlja grožnjo. Hočejo jo mrtvo – in to čim prej.Ko jo nekdanji delodajalec prosi za pomoč, se zave, da je to njena edina priložnost, da si reši življenje. Dokler ne ugotovi, da jo pridobljene informacije spravijo v le še večjo nevarnost.Odločena, da se bo odločno spopadla z grožnjo, se pripravi na najtežji boj v življenju, vendar se zaljubi v moškega, ki ji lahko ogrozi preživetje. Ko vidi, da ji možnosti hitro zmanjkuje, mora svoje edinstvene talente uporabiti na prej nezamisljiv način. Meyerjeva je v Farmacevtki ustvarila silovito in osupljivo junakinjo z zelo določenimi veščinami. Znova je pokazala, zakaj je ena najbolje prodajanih avtoric na svetu.

september 2019 ob 06:33 Članki z oznako farmacevtka. prvi mesec samo 1 eur.

Farmacevtka, ki naj bi zaposlitev v ljubljanskih lekarnah dobila v zameno za spolne usluge županu Zoranu Jankoviću, je ovadila kriminalista, ki sta jo zaslišala. Pop TV poroča, da gre za pričakovan manever obrambe, da bi izločili še ostale dokaze, ki niso ugodni za Jankovića. Skrivnostna ljubljanska farmacevtka, od katere naj bi po trditvah policije oziroma Nacionalnega preiskovalnega urada ljubljanski župan Zoran ... Farmacevtka je odlašala in prestavljala "sestanek", očitno se z Jankovićem ni želela sestati A kot rečeno, Jankovićeve usluge niso bile zastonj … Ko je vse uredil je namreč farmacevtko opomnil, da je zdaj na potezi ona in da že ve, kaj mora storiti. V zadevi farmacevtka preiskujejo Aleksandra Lenarda Aleksander Lenard z vrhovnega tožilstva v sodni preiskavi.

POVEZANE KNJIGE