Bobek in zlate kokoši

Bobek in zlate kokoši - Anja Štefan | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anja Štefan
DIMENZIJA
4,47 MB
IME DATOTEKE
Bobek in zlate kokoši.pdf
ISBN
1313166053487

OPIS

»Hodil je, gledal, nikjer nobene hišice, še gozdne koče ne. Začelo se je temniti, okoli njega pa samo drevesa in mračno grmovje. Kaj so že rekle kokoši? Da si samo zaželiš, vzameš jajce in ...«Bobek in barčica Anje Štefan in Polone Lovšin je ena izmed najbolj priljubljenih slikanic med otroki. Po njej je nastala lutkovna predstava, ki je na sporedu Lutkovnega gledališča Ljubljana že več sezon.Avtorici sta ustvarili novo slikanico o Bobku, ki se je doma hudo sprl in pobegnil v gozd. Le kaj se bo zgodilo?

Baeten, L.: ČAROVNIČKA BETKA 3. Baumann, K.: LUNINO JEZERO 4. Poznamo veliko njenih del in nekaj jih imamo tudi v našem vrtcu: Lonček na pike, Kotiček na koncu sveta, Bobek in barčica, Bobek in zlate kokoši, 100 ugank in še bi lahko naštevali.

SPET SO ODPRTI KLUBSKI CENTRI; Pozdrav članom Jul 3, 2019 - Explore Nena Mandelj's board "Knjižni moljčki/little bookworms" on Pinterest. See more ideas about book worms, kitty crowther, boomerang books. Po svoji pravljici Bobek in barčica (2005) je napisala besedilo za lutkovno predstavo, ki je že nekaj let uspešnica Lutkovnega gledališča Ljubljana.

POVEZANE KNJIGE