Obtičali v življenju?

Obtičali v življenju? - Primož Škoberne | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Škoberne
DIMENZIJA
10,26 MB
IME DATOTEKE
Obtičali v življenju?.pdf
ISBN
1279543134422

OPIS

Se sprašujete, ali ste na pravi poti? Se vam zgodbe ponavljajo? Niste zadovoljni z doseženim pri osebni in duhovni rasti? Skratka, ste obtičali?Potem so vam verjetno znani vzorci:"Bolj sem moram potruditi!""Samo še malo potrpi.""Kmalu bo boljše."Tudi za obtičalost obstajajo rešitve.

Ne gre za to, da so "slabi trenutki", v ožjem pomenu besede. Ne gre za to, da greš skozi veliko trpljenje ali resne težave, ampak preprosto to vidiš, kako minejo dnevi in čutiš, globoko v sebi, da se ne razvijaš, da ne rasteš.Ne napreduješ, zaljubljen si. BREZPLAČNA POŠTNINA! Ko vaša služba ni tisto, kar si v življenju želite početi Mike Lewis, Odločilni trenutek! Prava knjiga ob pravem času! Odločilni trenutek! ponuja več kot štirideset navdušujočih zgodb.

Če se počutimo, da smo obtičali v življenju, kakršnega nismo želeli, se obrnimo k sveti Frančiški Rimski. Ljudi, ki so obtičali v službah, ki jih ne marajo. V življenju, ki jih pušča ravnodušne.

POVEZANE KNJIGE