Obtičali v življenju?

Obtičali v življenju? - Primož Škoberne | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Primož Škoberne
DIMENZIJA
10,98 MB
IME DATOTEKE
Obtičali v življenju?.pdf
ISBN
8971924327622

OPIS

Se sprašujete, ali ste na pravi poti? Se vam zgodbe ponavljajo? Niste zadovoljni z doseženim pri osebni in duhovni rasti? Skratka, ste obtičali?Potem so vam verjetno znani vzorci:"Bolj sem moram potruditi!""Samo še malo potrpi.""Kmalu bo boljše."Tudi za obtičalost obstajajo rešitve.

Morda tega zavestno niti ne zaznamo, vendar pa lahko ujetost v vlogo žrtve vselej prepoznamo po dalj časa trajajočih občutkih nemoči in nakopičeni ... Skupno jim je, da so obtičali. Obtičati je simptom, ki nakazuje, da se je nekaj izteklo.

Ko doživimo negativno izkušnjo, je zelo naravno, da naša osebna vibracija pade. Vstopal sem v travmatične situacije iz otroštva, ki se jih občasno spominjam v vsakdanjem življenju, pa nisem vedel, kako močno vplivajo na moje sedanje življenje, sedaj vem. Terapija oziroma potovanje vase je pokazala smernice oziroma situacije, ki mi jemljejo pravo življenje. ‎Verjameva, da ima vsak človek svoje sanje.

POVEZANE KNJIGE