Nasmej me

Nasmej me - Melanie Joyce | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melanie Joyce
DIMENZIJA
8,70 MB
IME DATOTEKE
Nasmej me.pdf
ISBN
9681258077778

OPIS

Nič ni lepšega od nasmeškov in smeha in za nekega malega slončka jih nikoli ne zmanjka.Uživaj v tej zabavni in prikupni zgodbici, ki bo morda narisala nasmeh tudi na tvoj obraz.

Ocena: 5.9 / 10. Ocjena korisnika: 6.33 / 10 (3 glasa) POVZETEK.

Ker nima kaj izgubiti, se preseli k ekscentričnemu očetu in sprejme delo v skupnosti upokojencev ter jim pomaga prirediti muzikal. Recenzija Bukla. Mali slonček je navdušen nad očkom, ki se z njim igra, ga spravlja v smeh, dela grimase, je včasih čemeren, a vseeno dobrotljiv, drugič gunca afne in trobenta z velikim rilcem, ko začne plesati in se zvirati, pa ga tako nasmeje, da malega vse boli. Nekoč priznani dramatik Nate (Jemaine Clement) ne more nikakor dokončati svoj nove drame, nakar ga zapusti soproga (Maria Dizzia) in odpelje njunega sina. Nasmej me Humor Me.

POVEZANE KNJIGE