Ključne osebnosti svetovne zgodovine

Ključne osebnosti svetovne zgodovine - Jürgen Brück, Joachim Gartz, Mark Schubert | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jürgen Brück, Joachim Gartz, Mark Schubert
DIMENZIJA
12,59 MB
IME DATOTEKE
Ključne osebnosti svetovne zgodovine.pdf
ISBN
7811889282037

OPIS

Velikim ljudem je bilo usojeno, da so pustili svoj pečat v zgodovini in s svojimi dejanji za vselej spremenili svet. To so bile najslavnejše osebnosti iz zgodovine in politike, religije in filozofije, gospodarstva in znanosti ter umetnosti in kulture. Homer, Buda, Sokrat, Jezus Kristus, Atila, Marco Polo, Leonardo da Vinci, Martin Luther, William Shakespeare, Isaac Newton, Immanuel Kant, Mozart, Gandhi, Einstein, Charlie Chaplin, mati Terezija, Elvis Presley in Bill Gates so le nekateri izmed njih.Knjiga obsega več kot 250 velikih osebnosti in njihove življenjske zgodbe, kronološko urejen izbor znanih ljudi z različnih področij, pregled obdobij in dogodkov, ki so zaznamovali svet, in zanimivosti iz biografij v zgodovinskem kontekstu.

In pred bralce jih je položila Cankarjeva založba, ki je s tem obeležila 100. obletnico konca 1.

Gartz, M. Schubert, Ključne osebnosti svetovne zgodovine, prevedla Petra Piber, Mladinska knjiga, Ljubljana, 2017, 320 strani Ključne osebnosti svetovne zgodovine.

POVEZANE KNJIGE