E-romanca

E-romanca - Rainbow Rowell | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rainbow Rowell
DIMENZIJA
8,38 MB
IME DATOTEKE
E-romanca.pdf
ISBN
9927062386293

OPIS

Nekatere zaupnosti ne morejo počakati do odmora za kavo. To dobro vesta Beth in Jennifer, sodelavki in prijateljici v uredništvu Courierja. Zato po elektronski pošti na dolgo in široko obdelujeta težave s fanti, strahove pred nosečnostjo, nemogoče obleke za družice in še marsikaj drugega. Toda pri časopisu so ravno vzpostavili nadzorni sistem in zaposlili računalničarja Lincolna, ki preverja, ali je e-pošta res namenjena le službenim stvarem. Dopisovanje med Beth in Jennifer mu krajša čas med nočno službo in kmalu se zave, da se je v eno od njiju zaljubil …"Zabavna, duhovita pripoved o prijateljstvu, osamljenosti in ljubezni v digitalni dobi" - The Daily TelegraphAmeriška pisateljica Rainbow Rowell (1973) piše o ljudeh, ki veliko govorijo. In se zaljubljajo. Kadar ne piše, bere stripe, načrtuje obiske Disneylanda in se jezi na nepomembne stvari.V slovenščini imamo že njen nagrajeni prvenec za mladino, roman Eleanor in Park.

Knjiga je ovita še v E-romanca pripoveduje o prijateljstvu, osamljenosti in ljubezni v digitalni dobi. Spoznavamo odnos Beth in Jennifer, ki sta sodelavki v časopisni hiši, a sta tudi tako dobri prijateljici, da si najnujnejše skrivnosti o fantih že med službo izmenjujeta po elektronski pošti. IZPOSOJA E-KNJIG V KNJIŽNICI.

Rowell, Rainbow. Vrsta gradiva - roman ; leposlovje za odrasle Izdaja - 1.

POVEZANE KNJIGE