Donald Trump

Donald Trump - David Cay Johnston | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
David Cay Johnston
DIMENZIJA
10,88 MB
IME DATOTEKE
Donald Trump.pdf
ISBN
4350319127596

OPIS

Donald Trump je potomec nemških priseljencev in sin nepremičninskega mogotca, ki je obogatel tudi na račun državnih subvencij. Predsednik ZDA je postal z obljubami, da bo zmanjšal davke, izgnal nelegalne priseljence in poskrbel za revne.Kaj se skriva za podobo samooklicanega milijarderja in »vrhunskega pogajalca«?Ugledni novinar in Pulitzerjev nagrajenec David C. Johnston, ki je Trumpa spremljal več desetletij, odgrinja zastor pred skrbno oblikovanim javnim likom, družinsko zgodovino in poslovanjem, osvetljuje tudi njegove številne povezave s kriminalci – goljufi in prevaranti in mafijci – ter njegovo neizmerno slo po bogastvu in moči."Če se s Trumpom ne strinjaš, po njegovem preprosto nimaš prav. Če ga prikažeš v luči, ki se ne sklada z njegovo predstavo o samem sebi, si zguba. Takšen pristop do življenja morda deluje v poslovnem svetu (kjer Trump lahko odide in ne sklepa poslov z ljudmi, ki mu ne ustrezajo), toda državniški voditelji si tega ne morejo privoščiti, še najmanj pa predsednik Združenih držav." - David Cay Johnston o Trumpu"Kdo res verjame, da je novinar, za katerega ni še nihče slišal, »šel do poštnega predala« in našel moje davčne napovedi? LAŽNE NOVICE!" - Donald Trump o Johnstonu"[Johnston] postreže z dovolj dokazi, da ima Trump značilnosti diktatorja in zavajalca in bi da bil v Ovalni pisarni prava katastrofa." - Financial Times o Trumpu in Johnstonu

and beyond. Video caption: Donald Trump could become a 'kingmaker' Donald Trump could become a 'kingmaker' Greg Swenson of Republicans Overseas UK on a possible future role in for Donald Trump. Article share ... The latest tweets from @donaldjtrumpjr Donald Trump 'Bunch of baloney': After Trump's acquittal, some supporters eager to see him on the ballot in 2024.

Trump was a real-estate developer and businessman who owned, managed, or licensed his name to several hotels, casinos, golf courses, resorts, and residential properties in the New York City area and around the world. GO:OD AM Album Out NowDownload it here: https://smarturl.it/GOODAMRex Arrow Films, Rostrum Records & TreeJTV Present...Mac MillerDonald Trump (Produced by Sa... Trump Official Arrested in Storming of Capitol Left Little Mark Before Riot. Federico Klein was an outspoken religious conservative with a "perfectly suburban" background before the F.B.I ... President Donald Trump will return to just plain old Donald Trump in 71 days. Donald John Trump Jr.

POVEZANE KNJIGE