Zlata skledica

Zlata skledica Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
3,17 MB
IME DATOTEKE
Zlata skledica.pdf
ISBN
4819691233976

OPIS

Izjemne ilustracije Ančke Gošnik Godec nas bodo popeljale v svet neizmerne lepote. Za knjigo Zlata skledica je pravljice z vsega sveta izbrala Kristina Brenkova, pisateljica, prevajalka in legendarna urednica naše založbe, ter jo umestila v zbirko Zlata ptica (MKZ 1980). Za knjigo Zlata skledica je pravljice z vsega sveta izbrala Kristina Brenkova, pisateljica in prevajalka. Izjemne ilustracije Ančke Gošnik Godec nas bodo popeljale v svet neizmerne lepote. Za knjigo Zlata skledica je pravljice z vsega sveta izbrala Kristina Brenkova, pisateljica, prevajalka in legendarna urednica naše založbe, ter jo umestila v zbirko Zlata ptica (MKZ 1980).

Izjemne ilustracije Ančke Gošnik Godec nas bodo popeljale v svet neizmerne lepote. Za knjigo Zlata skledica je pravljice z vsega sveta izbrala Kristina Brenkova, pisateljica, prevajalka in legendarna urednica naše založbe, ter jo umestila v zbirko Zlata ptica (MKZ 1980). Izjemne ilustracije Ančke Gošnik Godec nas bodo popeljale v svet neizmerne lepote.

POVEZANE KNJIGE