Tri ljubezni v stari hiši

Tri ljubezni v stari hiši - Andreas Kufsteiner | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andreas Kufsteiner
DIMENZIJA
10,48 MB
IME DATOTEKE
Tri ljubezni v stari hiši.pdf
ISBN
8634171822554

OPIS

Bralci že več let radi prebirate zgodbe o prebivalcih doline Zillertal in podoživljate dogodivščine prikupnega zdravnika Martina Burgerja ter njegovih pacientov.V knjigi Tri ljubezni v stari hiši so zbrane tri ljubezenske zgodbe. Vse se odvijajo v idilični bavarski vasici St. Christoph, kjer ima svojo malo kliniko tudi nadvse priljubljen in uspešen gorski zdravnik Martin Burger. Ta je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave.V drugi knjigi iz zbirke boste izvedeli, kako je mlada kmetica Sandra po bratovi nesreči skušala rešiti kmetijo, kako je zagrenjeni samec premagal sovražnost do žensk in se znova zaljubil ter kako je idilična stara hiša usodno povezala različne ljudi.Gorski zdravnik – podeželske zgodbe, polne napetih dogodkov, ki jih povezuje skupni junak: doktor Martin Burger.

Francoska policija je v zgodnjih jutranjih urah potrdila incident, ki se je zgodil v majhni vasici v osrednji Franciji blizu mesta Saint Just. Čas je, da vzljubite zelenjavo! V vsaki epizodi boste med pustolovščinami zelenjavne druščine v njihovi hiši slišali tudi prismojene in vedre pesmi. • stanovanje Dve ravni v stari hiši v Stockholmu, Projekt # F015 - minimalistično notranjost, ki jih je studio Förstberg Ling ustvarili, v majhnem gradnjo površino 50 kvadratnih metrov, v Stockholmu na Švedskem. Od starega kvadrata v smislu hiši z močno nagnjena streha ostala le lupina. Mama živi od nas oddaljena caa 60 km, v 70 let stari hiši.

Ta je sovaščanom vedno pripravljen pomagati, pa naj gre za telesne ali za čustvene težave. Tri ljubezni v stari hiši. Kufsteiner, Andreas.

POVEZANE KNJIGE