Nova muzika v New Yorku

Nova muzika v New Yorku - Ičo Vidmar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ičo Vidmar
DIMENZIJA
10,18 MB
IME DATOTEKE
Nova muzika v New Yorku.pdf
ISBN
8593309583732

OPIS

Priznani slovenskiraziskovalec popularnih godb, dr. Ičo Vidmar v novi knjigi analizira bistvene zgodovinske preobrazbe v družbenih pogojih ustvarjanja nove glasbe v New Yorku od 70. let prejšnjega stoletja dalje v povezavi s procesi ekonomske in politične preobrazbe ameriške kulturne prestolnice v neoliberalno globalno mesto.

Neodvisni glasbeniki in pravica do mesta. Pri založbi Studia humanitatis je pravkar izšla izvirna razprava iz sociologije kulture, delo priznanega slovenskega raziskovalca popularnih godb, dr.

Neodvisni glasbeniki in pravica do mesta (Studia humanitatis, 2017)... Pred kratkim je pri nas izšla knjiga Nova muzika v New Yorku - s podnaslovom Neodvisni glasbeniki in pravica do mesta.Njen avtor je Ičo Vidmar - kulturni sociolog, glasbeni publicist, prevajalec in kritik, ki je svoje poslanstvo začel pred skoraj štiridesetimi leti. Kot pravi, je knjiga del njegovega doktorata oziroma raziskave, ki je potekala od leta 2008 do 2014. Članki z oznako Nova muzika v New Yorku.

POVEZANE KNJIGE