Nora na karo

Nora na karo - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
6,5 MB
IME DATOTEKE
Nora na karo.pdf
ISBN
1636384801829

OPIS

Princ Nikolaj Romanovin se poda v najglobljo divjino Škotske, da bi rešil ugrabljeno babico. Odloči se skriti svojo kraljevo identiteto in na sovražno ozemlje se prikrade zakrinkan v konjušnika. Ailsa Mackenzie je v očetovi odsotnosti zadolžena za oskrbo gradu Leod – in za svojo neposlušno staro mater. Ker je Ailsa bistra in praktična, ji nič ne uide in prepričana je, da novi konjušnik ni, kdor trdi, da je. Ne more pa zanikati, da je predramil njene čute … Potem ko se sooči s sleparjem, mu je Ailsa pripravljena pomagati – tudi ona bi namreč naredila vse za družino. Njuno skrivno družabništvo se sprevrže v žgoče poljube in kmalu jima preti nevarnost. Ne le z neznanim sovražnikom, Ailsa in Nik se morata spopasti še z nečim neizmerno nevarnejšim … s svojima neukrotljivima srcema.

It's all here. Več: Karen Hawkins: Nora na karo Učila, 2017, mehka vezava, 318 strani Knjiga v odličnem stanju Prevzem v Ljubljani ali po pošti Tel.: 041-770-728 Nora Fatehi made some quirky videos during lockdown. Watch ...

Join Facebook to connect with Nora Karo and others you may know. Facebook gives people the power to share... Presenting the second video song "Ek Toh Kum Zindagani" from the upcoming Bollywood movie Marjaavaan.

POVEZANE KNJIGE