Nora na karo

Nora na karo - Karen Hawkins | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Karen Hawkins
DIMENZIJA
4,22 MB
IME DATOTEKE
Nora na karo.pdf
ISBN
7735632855369

OPIS

Princ Nikolaj Romanovin se poda v najglobljo divjino Škotske, da bi rešil ugrabljeno babico. Odloči se skriti svojo kraljevo identiteto in na sovražno ozemlje se prikrade zakrinkan v konjušnika. Ailsa Mackenzie je v očetovi odsotnosti zadolžena za oskrbo gradu Leod – in za svojo neposlušno staro mater. Ker je Ailsa bistra in praktična, ji nič ne uide in prepričana je, da novi konjušnik ni, kdor trdi, da je. Ne more pa zanikati, da je predramil njene čute … Potem ko se sooči s sleparjem, mu je Ailsa pripravljena pomagati – tudi ona bi namreč naredila vse za družino. Njuno skrivno družabništvo se sprevrže v žgoče poljube in kmalu jima preti nevarnost. Ne le z neznanim sovražnikom, Ailsa in Nik se morata spopasti še z nečim neizmerno nevarnejšim … s svojima neukrotljivima srcema.

Facebook gives people the power to share... Presenting the second video song "Ek Toh Kum Zindagani" from the upcoming Bollywood movie Marjaavaan. This peppy track features Nora Fatehi.

Congress infected with Karo Na virus as it betrayed people in name of coronavirus: AAP in Punjab Manjeet Sehgal. 27-02-2020. O karo vzorcu sem že veliko pisala, zato zdaj že veste, da je zelo prisoten in ravno prav retro.

POVEZANE KNJIGE