Kaj se dogaja pri sveti maši?

Kaj se dogaja pri sveti maši? - Gaëlle Tertrais | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gaëlle Tertrais
DIMENZIJA
5,79 MB
IME DATOTEKE
Kaj se dogaja pri sveti maši?.pdf
ISBN
1636758882411

OPIS

Po navadi gredo otroci radi k maši, čeprav ne razumejo vsega, kar se tam dogaja. V knjižici oz. malem vodniku pa bodo našli odgovore na vprašanja, ki se jim postavljajo. Razloženi so obredi in opisane navade. Spoznali bodo, da smo vsi povabljeni v cerkev na veliko srečanje z Bogom in morda bo ta knjižica pomagala, da bodo raje stopili v cerkev.

maši: grešnik je moral pri večjih grehih javno priznati greh in opraviti včasih zelo veliko pokoro, preden se je lahko vrnil v evharistično občestvo, to je k sv. maši.

Pri maši verniki pravtako darujejo denar, materialna sredstva, ki so se jim odrekli za Cerkev in uboge, ki jim teh sredstev primanjkuje. Biti pri maši je znova dovoliti, da bo Sveti Duh lahko deloval po meni. Če sem bil pri maši, pa nisem somaševal, potem nisem slišal tega klica, nisem dovolil, da bi bil posvečen in zato tudi ne bom dovolil, da bi Sveti Duh bil v meni živ in dejaven.

POVEZANE KNJIGE