Kaj se dogaja pri sveti maši?

Kaj se dogaja pri sveti maši? - Gaëlle Tertrais | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Gaëlle Tertrais
DIMENZIJA
11,66 MB
IME DATOTEKE
Kaj se dogaja pri sveti maši?.pdf
ISBN
4794758920718

OPIS

Po navadi gredo otroci radi k maši, čeprav ne razumejo vsega, kar se tam dogaja. V knjižici oz. malem vodniku pa bodo našli odgovore na vprašanja, ki se jim postavljajo. Razloženi so obredi in opisane navade. Spoznali bodo, da smo vsi povabljeni v cerkev na veliko srečanje z Bogom in morda bo ta knjižica pomagala, da bodo raje stopili v cerkev.

In ker dogajanju ne sledijo, se med mašo - dolgočasijo. Kaj je maša, katera besedila prebirajo bralci in duhovnik, česa se med evharistično daritvijo spominjamo in k čemu smo poklicani po sklepnem blagoslovu ... Izjemno liturgično bogastvo Cerkve je vidna stran katoliškega češčenja, v katerem Bogu dajemo v dar svoje srce, misli, duha in telo.

Otroci namreč pogosto ne razumejo, kaj se med mašo dogaja. In ker dogajanju ne sledijo, se med mašo - dolgočasijo.

POVEZANE KNJIGE