Delaj vitko

Delaj vitko - Ash Maurya | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ash Maurya
DIMENZIJA
11,81 MB
IME DATOTEKE
Delaj vitko.pdf
ISBN
2748899079464

OPIS

Živimo v času neomejenih priložnosti za inovacije. Ustvarjamo več produktov kot kdajkoli prej, a večina jih propade – ne zaradi tega, ker ne bi mogli dokončati, kar smo nameravali ustvariti, ampak ker zapravljamo čas in denar ter vlagamo trud v napačen produkt.Potrebujemo sistematičen postopek za hitro preverjanje zamisli za produkt in povečanje možnosti za uspeh. To obljublja Delaj vitko.V navdihujoči knjigi nas Ash Maurya popelje skozi zelo natančno strategijo za doseganje »ujemanja produkta in trga« za novonastalo podjetje, ki temelji na njegovi lastni izkušnji ustvarjanja širokega niza produktov, od visokotehnoloških do netehnoloških. Ves čas gradi na idejah in konceptih inovativnih metod, kot so vitki štartnik, razvoj kupcev ter samozagon.Delaj vitko je idealno orodje za poslovodje, direktorje, male podjetnike, razvijalce in programerje ter za vsakogar, ki želi zagnati svoj poslovni projekt.1. Najdi problem, ki ga je vredno rešiti, nato opredeli rešitev.2. Kupce vključi v celotni razvojni cikel.3. Nenehno testiraj svoj produkt z manjšimi, hitrejšimi iteracijami.4. Ustvari lastnost, meri odziv kupcev in validiraj oz. ovrži smer.5. Prepoznaj, kdaj se moraš »zasukati« in spremeniti smer.6. Povečaj hitrost, učenje in fokus.7. Nauči se, kdaj je idealen čas za zbiranje velikih finančnih sredstev.»Če si želiš, da tvoje zamisli zaživijo, potem je Delaj vitko zate.«Alexis Zrimec, urednik

Ne izgubljaj ga z razvojem napačnega izdelka ali storitve." Zato si brezplačno prenesi knjigo Delaj vitko (v izvirniku Running Lean), saj je ta knjiga idealno orodje za poslovodje, male podjetnike, razvijalce in programerje ter za vsakogar, ki želi zagnati svoj poslovni projekt. Vesela sva, da je knjiga Delaj vitko zagledala luč sveta tudi v slovenskem jeziku in v celoti podpirava idejo, da je treba kreativnim ter uspeha željnim ljudem pokazati štiripasovnico, po kateri bodo svetu dostavili produkte in storitve, ki jih ljudje želijo," sta o knigi zapisala donatorja Iza in Samo Login. Več kot 1.400 prenosov brezplačne e-knjige Delaj vitko. Čas branja: 1 min Facebook Twitter.

Vrsta gradiva - priročnik ; neleposlovje za odrasle Izdaja - 1. izd., 1.

POVEZANE KNJIGE