Ura je na morje šla

Ura je na morje šla - Tomaž Habe, Ivan Sivec | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Habe, Ivan Sivec
DIMENZIJA
7,58 MB
IME DATOTEKE
Ura je na morje šla.pdf
ISBN
4781949730036

OPIS

Zbirka dvanajstih pesmic je nastala izpod peresa Ivana Sivca in glasbene taktirke skladatelje Tomaža Habeta, ki je ob svoji 70-letnici ustvaril drobne glasbene mojstrovine za mlade pevce. Dvanajsterica razigranih, hudomušnih in prostodušnih pesmic iskreno nagovarja tako otroke kot odrasle. V prikupno celoto jo oblikujejo tudi ilustrativne podobe Zvonka Čoha.Knjigi sta priložena zgoščenka z vokalno-inštrumentalnimi izvedbami otroškega pevskega zbora in partiturni zapis za glas in klavir.

Glagolski naklon je oblikoslovna kategorija, ki jo določimo glagolu poleg osebe, števila in časa. Takrat pride v mojo sobo starejša sestra Anja, ki je starejša od mene. "Tukaj imaš nekaj mojih oblek če hočeš si vzemi" je rekla.

Izdano: (2016) Podobne knjige/članki. Metuljček cekinček pesmice Janeza Bitenca / od: Bitenc, Janez, 1925-2005.

POVEZANE KNJIGE