Ura je na morje šla

Ura je na morje šla - Tomaž Habe, Ivan Sivec | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Habe, Ivan Sivec
DIMENZIJA
12,85 MB
IME DATOTEKE
Ura je na morje šla.pdf
ISBN
7958190383463

OPIS

Zbirka dvanajstih pesmic je nastala izpod peresa Ivana Sivca in glasbene taktirke skladatelje Tomaža Habeta, ki je ob svoji 70-letnici ustvaril drobne glasbene mojstrovine za mlade pevce. Dvanajsterica razigranih, hudomušnih in prostodušnih pesmic iskreno nagovarja tako otroke kot odrasle. V prikupno celoto jo oblikujejo tudi ilustrativne podobe Zvonka Čoha.Knjigi sta priložena zgoščenka z vokalno-inštrumentalnimi izvedbami otroškega pevskega zbora in partiturni zapis za glas in klavir.

Ko je bila ura 2 sem šla na wc. Takrat se slišala zvok zunaj in šla pogledat kdo bi to bil. "Slovensko morje ne velja za zelo slano.

Njen fant je seveda lep ampak me nekaj moti na njem. Ampak nisem se sekirala zaradi tega. Kaj bluziš? Morje ima ca 22°, če je tud uzun mal čez 20, je čist ok.

POVEZANE KNJIGE