Ubij se zame

Ubij se zame - Michael Robotham | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Robotham
DIMENZIJA
4,5 MB
IME DATOTEKE
Ubij se zame.pdf
ISBN
6029049832192

OPIS

Ray Hegarty, nekdanji kriminalist izjemnega ugleda, leži mrtev v sobi hčere Sienne. Hčer najdejo oškropljeno z očetovo krvjo. Vse kaže na to, da je kriva, ampak psiholog Joe O\'Loughlin ni prepričan.Štirinajstletna Sienna je najboljša prijateljica Joejeve hčere – Joe jo je spremljal med odraščanjem in videl trpeči izraz v njenih očeh. V nasprotju z nasvetom policije sproži lastno preiskavo in se poda na lov, ki ga bo pripeljal do zalezovalskega učitelja, zarote molka in sojenja zaradi kaznivega dejanja rasnega sovraštva, ki je dvignilo narod na noge. Zaradi temačnih psiholoških zasukov zgodbe in napetih trenutkov, ob katerih zastane dih, je Ubij se zame kriminalka, ki jo je težko odložiti. Nedvomno je Robothamova najboljša doslej.

Zadnjič, da porivam hčerkico po gugalnici. ubij se zame- michael robotham (v.) - Ray Hegarty najden mrtev v domači hiši, - njegovo 14-letno hčerko Sienno najdejo okrvavljeno, - psiholog Joe O'Loughlin, - Sojenje za rasisični umor, - Učitelj, - Ann, - Psihiatrična bolnica, - počitniška prikolica, - sumljiva preteklost…. Postoji pravilo da se između i-o ne piše suglasnik j. Ovde govorimo o glagolu ubiti.

AudiBook (nominacija za kresnik 2014). Serija kriminalk s Tarasom Birso v glavni vlogi, ki se je začela z romanom Jezero (nominacija za kresnik 2017), se zgleduje po skandinavskem tipu kriminalk.

POVEZANE KNJIGE